Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

En online kurs i konsten att känna dig härligt levande varje dag

20/02/2022 @ 10:00 - 17/04/2022 @ 15:00

220Eur

Details

Start:
20/02/2022 @ 10:00
End:
17/04/2022 @ 15:00
Cost:
220Eur

Venue

Zoom video Webinar

Organizer

Andreas Eder
Phone:
+46 (0) 73 718 38 50
Email:
edercoaching@gmail.com

EN ONLINE KURS DÄR DU LÄR DIG KONSTEN ATT KÄNNA DIG LEVANDE VARJE DAG

Detta är en kurs i konsten att må bra och är speciellt för dig som känner dig redo att öppna upp för mer kärlek och glädje i livet, väcka och komma i kontakt med din livslust och hitta till en starkare kraft att leda dig själv från.

“Det finns så många sätt du kan uppleva djup välbefinnande i ditt liv;
mer än tillräckligt för dig att må bra just nu.
Om inte rent av uppleva en lyckligare livskänsla!“
     – Thick Nhat Hahn

Min huvudsakliga intention med kursen är att ge dig verktygen som stöttar dig till att boosta ditt välbefinnande, hjälpa dig att tänka i nya banor och stöttar dig på din väg i utveckling och förändring till att uppleva. Guida dig till att hitta vägar kring hur du kan uppleva en lyckligare livskänsla i din vardag. Varje dag.

Som jag ser på det, det viktigaste knepet för att bli lycklig är att erkänna att din personliga lycka är ett val du som gör och en färdighet som du utvecklar (och bemästrar i längre sikt!).
Du bestämmer dig för att bli lycklig, vara hälsosam och leva ditt liv i kärlek och glädje, och sedan arbetar du för att uppnå de målen, om och om igen, varje dag.

Lycka är inte något du hittar, det är en plats inom dig som du finner, om och om igen, som du kommer att lära dig på kursen.

Under 8 söndagar kommer jag att dela med mig konkreta verktyg & förhållningssätt utifrån Mindfulness, Positiv psykologi, Zen Coaching, Mindful Communication och olika djupgående meditationsmetoder.

Dessa stöttar dig till att börja leva ditt liv mer medvetet och detta utifrån att du fördjupar kontakten till dig själv och till dina djupa behov, känslor och till dina inneboende resurser, till dina superkrafter, som är dina inneboende styrkor & talanger.

Jag guidar dig till att väcka och fördjupa din kontakt med den resursstarka och entusiastiske livskonstnären inom dig varifrån du kreativt skapar ditt dagliga välbefinnande, upplever ett rikare liv och manifesterar de framgångar & förändringar du önskar att uppleva i din vardag.

Jag hoppas att jag får möjligheten att dela dessa med dig så att du kan uppleva en lyckligare livskänsla i din vardag.

Välkommen att boka din plats!

Eller maila dina ev frågor om kursen.

Under kursen kommer jag att dela om:

Om hur sinnet fungerar och hur du kan lugna ditt sinne och därmed dina stormiga och utmanande känslor. Samt hitta sätt att stärka & skapa positiva tankar

Om Människans Struktur, en djupt insiktsfull lära som stöttar dig till att få klarare förståelse om vad som står i vägen för dig att känna lycklig och levande, samt vad som lyfter dig mot den mest magnifika upplevelsen av dig själv

Väcka och komma i kontakt med din livslust och hitta till en starkare kraft att leda dig själv från

Hur du kan effektivt tackla och överkomma svåra känslor som rädsla, ångest, stress, förtvivlan, skam och till och med depression. Samt hur du kan mera framgångsrikt hantera utmanande situationer

Coaching for Better Life

VAD KOMMER VI ATT GÖRA:

• Praktisera olika meditation,- mindfulnesstekniker för att fördjupa den medvetna närvaron & få mer tillgång till oss själva och uppleva ett rikare liv.

• Göra s k. Inquiries, djupgående frågeställningar som ger dig ökad visdom & mer klarhet. Du hittar till svaren som leder dig framåt och lyfter dig mot den ännu mer fantastiska upplevelsen av livet.

• Journaling – Skrivövningar som bidrar till att öka den positiva attityden mot dig själv & livet, samt komma i kontakt med din inre visdom & klarhet som guidar dig.

• Dans & djupgående meditativa rörelser.

• Vi har planerade tider för integration / fördjupning – för att skörda våra lärdomar & insikter som bär frukt sen.

• Kommunikationsövningar – Konsten att lyssna & tala från hjärtat. Stärka kontakten till sin intuition – den inre kompassen. Hitta modet & kraften till att tala och agera utifrån sin egna sanning, behoven & en starkare kraft.

• Du kommer att få extra inspirerande material mailad till dig under kursen för att utforska i din egna takt.


PLATS:

Kursen görs online på Zoom.


NÄR:

Kursen börjar på söndagen den 20 Februari kl 10.00 – 15.00.
Lunchpaus 13.00-14.00

De andra tillfällen är 27/2, 6/3, 13/3, (2 v paus), 27/3, 3/4, 10/4 samt sista tillfället är på söndagen den 17/4 2022 med celebration & honor.


DIN INVESTERING

Earlybird: 1800kr
*gäller fram till onsdagen den 26 Januari

Därefter gäller standard pris: 2050kr

+ 30% fakturering mot företag.

AVBOKNING
Du får 100% av pengarna tillbaka om du avbokar senast 24 timmar före kursstart. Och 50% inom 24 timmar före kursstart. Eller enl ök.

*ARBETSLÖSA, PENSIONÄRER, STUDENTER & SJUKSKRIVNA:

Om du vill göra kursen men har inte ekonomin just nu, kontakta mig så finner vi en lösning som passar 🌻

 

ANMÄLAN:
Du anmäler dig enkelt genom att fylla i denna Formulär:
https://forms.gle/VDjVuGfYpNdraagf7

Du kan också maila mig till edercoaching@gmail.com med frågor.

En kort stund därefter kommer du att få ett Bekräftelsemail med betalningsuppgifter, och annat du behöver veta inför kursstart.

Du har din plats efter att du har betalat in avgiften.

Har du frågor om kursen, tveka inte att maila mig så svarar jag så fort jag kan.

Varmt välkommen att vara med!

💛

Andreas
– Eder Coaching

 

KONTAKTA OSS:

Du kan kontakta Andreas med frågor om eventet.
Mail: edercoaching@gmail.com
Telefon: +4673 718 38 50
Facebook: https://www.facebook.com/andreasedercoaching/