Loading Events

« All Events

Manifestera dina drömmar, visioner & livsviktiga förändringar 2023 ✨✨✨

04/02/2023 - 05/02/2023

1800Sek
Coaching for Better Life

Details

Start:
04/02/2023
End:
05/02/2023
Cost:
1800Sek

Venue

Centrala Göteborg
Sweden

Organizer

Andreas Eder
Phone:
+46 (0) 73 718 38 50
Email:
edercoaching@gmail.com

LÄR DIG KONSTEN ATT MANIFESTERA DINA DRÖMMAR, VISIONER & LIVSVIKTIGA FÖRÄNDRINGAR 2023!

 

Skulle du vilja få mer klarhet kring vad som är viktigt för dig i livet och ger dig glädje och mening, samt få beprövade verktyg och inspirerande förhållningssätt som bidrar till hur du skapar och manifesterar de förändringarna & visionerna som du önskar att uppleva?

Skulle du vilja lära dig metoder kring hur du kan finna glädje, motivation, tillit och avslappning mitt i vardagens och livets utmaningar?

Då kan denna workshop vara någonting för dig!

 

– – – – < > – – – –

 

“Jag önskar att du ska lämna min workshop
med en större entusiasm för livet och att du känner dig resursstarkare i att skapa dina livsviktiga förändringar och ditt drömliv”

Den primära avsikten med denna workshop är att stötta dig till att få mer klarhet kring vad just du vill få ut av livet och vad som berikar ditt liv med mer glädje, harmoni och en djupare mening. Undersöka vad är ditt livssyfte just nu: vilken väg som är i linje med ditt hjärta och dina viktiga värderingar just nu och vilka livsviktiga val du behöver göra idag för att uppleva ett tillfredsställande liv och en härligare livskänsla längre fram.

När du till exempel börjar göra dina val av mål utifrån hjärtat (och inte utifrån inlärda ideer, dåliga vanemönster och utifrån ett bristtänkande) så kommer du bland annat att märka hur mycket mer tillfredsställande och meningsfullt det kommer att kännas på din väg mot målen samt, och speciellt, när du har uppnått dessa! 

När dina beslut kommer från hjärtat så upplever du dig starkare, modigare och mer passionerad. Livet känns mindre platt och livlöst och mera lustfyllt. 

Låter inte detta härligt??

Under dagen kommer jag också att ge dig metoder att utforska kring hur du kan höja din energi och motivation, få kontakt med en större kraft att leda dig själv, väcka och komma i kontakt med en ökad livslust, samt, om inte det viktigaste av allt; hur du kan hålla energin i rörelse (=behålla riktningen) och samtidigt känna dig avslappnad, modig, fokuserad & entusiastisk längs vägen.

Jag önskar att du ska lämna min workshop med en större entusiasm för livet och att vara dig själv, hittat till en starkare kraft och djupare visdom att leda dig själv, släppt taget om negativa begränsande vanemönster, samt fått med dig värdefulla verktyg till att skapa ditt dagliga välbefinnande och manifestera de målen som du längtar efter uppleva idag för känna dig tillfredsställd och lyckligare.

 

– – – < > – – – < > – – – < > – – –

 

De verktyg och insikter du får under dagen kommer bland annat bidra till att:

Du fördjupar kontakten till din Intuition, din inre kompass och din inre visdom.
Genom den fördjupade kontakten till din intuition kan du lättare och mer kraftfullt navigera i livet, gör klokare beslut och mer sannolikt upplever saker som mera på djupet fyller dig med glädje och mening

Du kommer i kontakt med en starkare kraft att leda dig själv.
Du gör beslut som är i linje med ditt hjärta och inte utifrån inlärda ideer, rädslor och bristtänkande. Samt rädsla, skam och stress påverkar dig mindre och du skapar mera obehindrad.

Du väcker din inre livskonstnär till liv ✨
Du får kontakt med den inre entusiastiska & högfrekventa skaparkraften (,- och lusten) varifrån du skapar och upplever en mångfald av härliga livsupplevelser.

Du börjar släppa taget om vanemönster & energiska som mentala blockeringar.
Dessa hindrar dig från att leva ett harmoniskt och tillfredsställande liv, som tex att uppleva härliga möten med andra.

Du börjar fokusera på rätt saker!
Lära dig konsten att fokusera på rätt saker istället för att älta i problem, negativitet och brister.

Du upplever en ökad livslust!
Väcka och komma i kontakt med den brinnande livslusten, motivationen och din dedikerade beslutsamhet att modigt våga gå för det som känns viktigt för dig.
Förhindra stagnation!

Du får kontakt med attraktionsenergin & börja manifestera, på riktigt!
Under dagen kommer du också att få en klarare förståelse dig kring lagen om attraktionsenergin och hur den skapar och på något magiskt vis manifesterar det du talar till livet. Jag lär dig tekniker hur du gör detta.

 

– – – < > – – – < > – – – < > – – –

 

VAD KOMMER VI ATT GÖRA

Vi börjar dagen med en kraftfull kakao- och eldceremoni med intentionen att reflektera, skörda och fira 2021, och släppa taget om det vi inte vill ha i våra liv och sedan bjuda in vad vi önskar att manifestera.

Vi tillhandahåller övningar som stärker kontakten till din intuition – din inre vägvisare, som höjer din energi och skaparlusten samt som hjälper dig att få tillgång till de bästa delarna av dig själv så att du kan må så bra som möjligt längs din väg av manifestationer.

Vi kommer att skapa vår egna visionstavla (vision board) – en tavla som symboliserar vår djupaste längtan och drömmar, med syfte att stötta oss att behålla fokuset och fortsätta framåt och manifestera det som är viktigt för oss.

Vi kommer att utforska de 8 viktigaste områden i våra liv och hur vi kan göra märkbara positiva förändringar i dessa områden år 2023 för att du ska må så bra som möjligt.

Jag kommer också att dela med mig verktyg och annat inspirerande material för dig att kunna leva det goda livet år det kommande året 2023 och resten av ditt liv!

 

– – – < > – – – < > – – – < > – – –

 

ALLMÄN INFORMATION

DIN INVESTERING

Early bird: 1400kr

*gäller fram till söndagen den 26 december

Därefter gäller standardpris på 1800kr!

 

*ARBETSLÖSA, PENSIONÄRER, STUDENTER & SJUKSKRIVNA*

Jag önskar att alla ska kunna ta del av denna livsuppväckande lära!
Om du vill göra kursen men har inte ekonomin just nu, kontakta mig så finner vi en lösning som passar 🌻

 

ANMÄLAN

Du anmäler dig enkelt genom att fylla i denna Formulär: 

En kort stund därefter kommer du att få ett bekräftelsemail med betalningsuppgifter och annat du behöver veta inför kursstart.

Du har din plats efter att du har betalat in avgiften.

 

PLATS & TID

I centrala Göteborg. Plats oklar fortfarande…

Starttid Lördag 4 januari kl 09.30

Sluttid Söndag 5 januari kl 18.00

 

VILL DU VETA MER?

Har du frågor om kursen, tveka inte att maila mig.
Varmt välkommen att kontakta mig på edercoaching@gmail.com eller på telefon 0737183850.

 

Hoppas vi ses!

Varmt välkomna.

Med önskan om att ni får uppleva ett härligare livskänsla

Andreas Eder

 

– – – < > – – – < > – – – < > – – –

 

“Den som hoppar på denna event kommer ens liv inte kännas
detsamma igen efter bara några månader”

– Anna

 

– – – < > – – – < > – – – < > – – –

 

JAG HETER ANDREAS EDER. 

Under de senaste 17 åren har jag flitigt studerat Mindfulness, Positiv psykologi, Tantra, Shamanism, Medvetet Relaterande, Kommunikationstekniker, mänskligt liv och olika typer av meditations,- och coaching tekniker och integrerat dessa i både mitt liv och i min verksamhet. 

Länge mådde jag dåligt och ledve ett otillfredsställande liv pga mycket bagage från det förflutna och idag känner jag mig klart lyckligare, mer självsäker och levnadsglad tack vare mitt dedikerade arbete med mig själv.

Nu vill jag dela med mig av mina upptäckter med andra så att de också kan må bättre, om inte t o m uppleva en lyckligare livskänsla i vardagen.

År 2019 började jag lära mina klienter hur de kunde integrera visdomen från dessa källor in i deras sätt att leva och börja framgångsrikt skapa sitt dagliga välbefinnande & manifestera de förändringarna och framgångarna som de önskade att uppleva i sina liv.

Jag är fullt engagerad och passionerad i mitt uppdrag att vägleda andra till att uppleva den mest magnifika upplevelsen av sig själva och lära de konsten att må bra mitt i vardagens och livets utmaningar och konsten att manifestera livsviktiga förändringar utan att falla offer för stagnation.

“Är Du redo att stärka och läka dina relationer?”

“Vill Du lyfta dig själv till den mest magnifika upplevelsen av dig själv och livet?”

Coaching for Better Life

PRAKTISK INFORMATION

 

PLAST & TID
Start på Söndag den 21/2 2021 kl 17.00.

Slut på Söndag den 7/3 2021 kl 12.00.

Detta görs online på Zoom.

Du ska ha tillgång till en dator, touchpad eller Smartphone, och ha Zoom-programmet nedladdat för att kunna vara med.
Inloggningsuppgiterna till Föreläsningen får du efter din anmälan.

Här laddar du ned Zoom Client Meeting:
https://zoom.us/download

 

PRIS
Din investering är 100kr.

 

REGISTRERING
Du registrerar dig genom att fylla denna Google-formulär: https://forms.gle/uXSKBkJaWVJdiiCy9
Därefter får du en bekräftelse mail med inloggningsuppgifter och information till kursen.

Varmt Välkomna!

Med Närvaro

Andreas
– Eder Coaching

 

KONTAKTA OSS:
Du kan kontakta mig med frågor om eventet.
Mail: edercoaching@gmail.com
Telefon: +4673 718 38 50
Facebook: https://www.facebook.com/andreasedercoaching/

 

Registrera Här