Är du redo att släppa på gamla sår, negativa tankelåsningar och känslomässiga blockeringar som ångest, sorg och depression, och låsa upp mer glädje, självförtroende och en ännu mer levande
entusiasm
till att leva ditt liv?

Är du redo att släppa gamla sår, negativa tankelåsningar och känslomässiga blockeringar som sorg, ångest och depression, och låsa upp mer glädje, självförtroende och en ännu mer levande entusiasm till att
leva ditt liv
?

Följ med mig på denna livsbejakande inre resa i djup läkning, självupptäckt och personlig tillväxt, och upptäck gåvan, magin och kraften i denna heliga medicin från Moder Jord, med dess Ur logik och fantastiska krafter att läka dig från dina gamla sår, bryta dåliga vanemönster, beroenden, ångest och depression, och ge dig klarhet i det du söker.
Så att du kan låsa upp och leva oftare i toppnivåer av energi, glädje, motivation, självförtroende, entusiasmen för att leva och vara i kontakt med en livskraftig vitalitet mot normala mänskliga utmaningar som stress, rädslor och ångest – för att attrahera mer av allt det du vill uppleva i ditt liv.

Vi bär alla på negativa tankelåsningar (=programmering i negativt tänkande), trauman från det förflutna och har mönster som begränsar oss från att leva våra liv med frid i hjärtat, i glädje, passion och kärlek, och fullt ut med varje andetag vi tar. Medicinen, jag och mitt teams stöd och vägledning under processen kommer att hjälpa dig att se vad som står i din väg – vad du behöver titta på och läka, vad du behöver, vad du önskar och drömmer om på djupet av din själ, och vad som kan vara ditt nästa steg för att uppfylla det du vill ha.

Jag har själv varit på en resa med olika naturmediciner och har upplevt kraften i hur dessa kan läka, ge kraft och energi och svaren jag behöver för att ta bättre beslut som leder till ett liv med en härligare livskänsla. Kanske kan detta vara något för dig också, för dina healing- och förändringsprocesser.

Så välkommen att vara med!

VILL DU VETA MER?
Tveka inte att skicka ett mail till oss Här.

Följ med mig på denna livsbejakande inre resa i djup läkning, självupptäckt och personlig tillväxt, och upptäck gåvan, magin och kraften i denna heliga medicin från Moder Jord – med dess Ur logik och fantastiska krafter att läka dig från dina gamla sår, bryta dåliga vanemönster, beroenden, ångest och depression, och ge dig klarhet i det du söker. Så att du kan låsa upp och leva oftare i toppnivåer av energi, glädje, motivation, självförtroende, entusiasmen för att leva, och vara i kontakt med en livskraftig vitalitet mot normala mänskliga utmaningar som stress, rädslor och ångest – för att attrahera mer av allt det du vill uppleva i ditt liv.

Vi bär alla på negativa tankelåsningar (=programmering i negativt tänkande), trauman från det förflutna och har mönster som begränsar oss från att leva våra liv med frid i hjärtat, i glädje, passion och kärlek, och fullt ut med varje andetag vi tar. 
Medicinen, jag och mitt teams stöd och vägledning under processen kommer att hjälpa dig att se vad som står i din väg – vad du behöver titta på och läka, vad du behöver, vad du önskar och drömmer om, och vad som kan vara ditt nästa steg för att uppfylla det du vill ha.

Jag har själv varit på en resa med olika naturmediciner och har upplevt kraften i hur dessa kan läka, ge kraft och energi och svaren jag behöver för att ta bättre beslut som leder till ett liv med en härligare livskänsla.

Kanske kan detta vara något för dig också, för dina healing- och livsviktiga förändringsprocesser.

Så välkommen att vara med!

VILL DU VETA MER?
Tveka inte att skicka ett mail
till oss Här.

Jag tror att alla besitter en stor mångfald
av resurser varifrån vi kan skapa
det liv vi njuter av att leva

Oavsett din livssituation idag

Jag tror att alla
besitter en stor
mångfald av resurser
varifrån vi kan skapa
det liv vi njuter
av att vakna till

Det här får du med dig från ceremonin…

 • en förnyad känsla av Empowered Self- du är mer i kontakt med ditt självförtroende, avslappningen, glädjen och en livskraftig vitalitet mot mänskliga utmaningar som stress, ångest, rädslor och kritik
 • en förnyad känsla av ledarskap över ditt liv, och skapare över ditt välmående
 • verktyg som hjälper dig att slappna av + lugna ett splittrad och oroligt sinne
 • läkning av några av dina negativa mönster och gamla sår
 • minska på din ångest och bearbeta depression
 • får en möjlighet att sluta röka, eller sluta med andra beroenden
 • få svaren du söker – som får dig att förstå dig själv bättre och göra klokare val
 • mer redo att leva fullt ut med varje andetag du tar
26095A8D-8507-4C49-8224-FFC76344FA1C
26095A8D-8507-4C49-8224-FFC76344FA1C

Det här får du med dig från ceremonin…

 • en förnyad känsla av Empowered Self- du är mer i kontakt med ditt självförtroende, avslappningen, glädjen och en livskraftig vitalitet mot mänskliga utmaningar som stress, ångest, rädslor och kritik
 • en förnyad känsla av ledarskap över ditt liv, och skapare över ditt välmående
 • verktyg som hjälper dig att slappna av, och lugna ett splittrad och oroligt sinne
 • läkning av några av dina negativa mönster och gamla sår
 • minska på din ångest och bearbeta depression
 • få möjlighet att sluta röka, eller sluta med andra beroenden
 • få svaren du söker – som tar dig framåt och göra klokare beslut
 • du är mer redo att leva fullt ut med varje andetag du tar

Hightlights i Ceremonin

 • Vi har ett samtal med dig innan slutlig bokning – för att utbyta information och för att få klarhet om ditt nuvarande hälsotillstånd, och vad är ditt syfte med retrateatet och vad är dina önskade slutresultat av ceremonin.
 • På ceremonidagen börjar vi med en öppningscirkel. Vi delar med dig allt du behöver veta för att du ska få en bekväm, meningsfull och en djupt livsbejakande ceremoni.
 • Vi gör en blessing och en Intention-Setting tillsammans. Medicinen erbjuds dig.
 • Du har en egen madrass / yogamatta där du är inbjuden att stanna under resan.
 • Vi avslutar resan runt kl 02-03 på morgonen. Utsökt måltid erbjuds till dig. Sedan vilar vi.
 • Klockan 10 gör vi en kort meditation, äter frukost och vi avslutar med en delningscirkel- utforskar våra take aways och vi svarar på dina frågor.
 • Kl 12.00 är retreatet över. Vi gör en Cleaning Whirl Meditation av utrymmet tillsammans.
 • Vi har ett Incheckningssamtal med dig inom 7 dagar efter ceremonin.

Det här ingår också…

Det kommer att finnas te och vatten tillgängliga för dig.

En dag av kroppsrenande fasta rekommenderas under några dagar före ceremonin- för mer mottaglighet för medicinen.

All mat som tillhandahålls efter ceremonin, och kommer att vara fri från gluten och mjölkprodukter.

Känslomässigt stöd är tillgängligt för dig under hela ceremonin och efteråt.

En anteckningsbok och penna kommer att tillhandahållas till dig.
Du kan också ta med din egen anteckningsbok.

Highlights i ceremonin

 • Vi har ett samtal med dig innan slutlig bokning.
  För att utbyta information och för att få klarhet om ditt nuvarande hälsotillstånd,
  vad är ditt syfte med retreatet och vad är dina önskade slutresultat av ceremonin
 • På ceremonidagen börjar vi med en öppningscirkel. Vi delar med dig allt du behöver veta för att du ska få en bekväm, meningsfull och en djupt livsbejakande ceremoni.
 • Vi gör en blessing och en Intention-Setting tillsammans. Medicinen erbjuds till dig.
 • Du har en egen madrass / yogamatta där du får ditt eget space för din resa
 • Vi avslutar den ceremoniella resan vid kl 02-03 på morgonen. Utsökt måltid erbjuds till dig. Sedan vilar vi.
 • Klockan 10 gör vi en kort meditation, äter frukost och vi avslutar med en delningscirkel- utforskar våra Take Aways och svarar på dina frågor
 • Kl 12.00 är retreatet över. Vi gör en Cleaning Whirl Meditation av utrymmet tillsammans
 • Vi har ett Incheckningssamtal med dig inom 7 dagar efter ceremonin

Det här ingår också…

Det kommer att finnas te och vatten tillgänglig för dig.

En dag av kroppsrenande fasta rekommenderas under några dagar före ceremonin.

Utsökt smakande mat tillhandahålls efter ceremonin, som är vara fri från gluten och mjölkprodukter.

Känslomässigt stöd är tillgängligt för dig under hela ceremonin, och inom 7 dagar efteråt.

En anteckningsbok och penna kommer att tillhandahållas till dig.
Du kan också ta med din egen anteckningsbok.

IMG_1791

Din facilitator – Andreas

I mer än två decennier har jag passionerat strävat efter svaren på frågorna “Vad formar mänskligt lidande?” och “Hur kan vi skapa varaktig förändring inom oss själva och låsa upp ett djupare och mera bestående välbefinnande och en genomträngande drivkraft så att vi kan förverkliga allt det vi önskar?”.

Genom forskning jag har genomfört, såväl som min interaktion med tusentals människor från alla samhällsskikt du kan föreställa dig – har jag ackumulerat några grundläggande verktyg och strategier för att hjälpa till att öppna upp kontakten till och maximera våra alla förmågor som människor, och mätbart öka vårt allmänna välbefinnande och accelerera takten vi kan uppnå våra mål och drömmar.
Jag vill nu dela med mig av mina upptäckter med andra, så att de kan börja forma sina liv till precis det de drömmer om idag, och förtjänar.

IMG_1791

Din facilitator – Andreas

I mer än två decennier har jag passionerat strävat efter svaren på frågorna “Vad formar mänskligt lidande?” och “Hur kan vi skapa varaktig förändring inom oss själva och låsa upp ett djupare vardagligt välbefinnande och en genomträngande drivkraft så att vi kan förverkliga allt det vi önskar?”.

Genom forskning jag har genomfört, såväl som min interaktion med tusentals människor från alla samhällsskikt du kan föreställa dig – har jag ackumulerat några grundläggande verktyg och strategier för att hjälpa till att öppna upp kontakten och maximera våra alla förmågor som människor och mätbart öka vårt allmänna välbefinnande och accelerera takten vi kan uppnå våra mål och drömmar.
Jag vill nu dela med mig av mina upptäckter med andra så att de kan börja forma sina liv till precis det de drömmer om idag, och förtjänar.

Din facilitator – Maria

Maria har en lång erfarenhet inom naturmediciner, erbjuder djupgående healing sessioner idag, samt hon är grundaren till en mångfald av kurser, som bland annat Må Bra Retreat, Shamanic Energy Activation och Rising Women. Hennes närvaro, med kraften i att känna in människors behov och känslolägen, är något exceptionellt enligt min erfarenhet, som bidrar kraftfullt (och på ett magiskt vis) till att deltagarna får det ‘rätta’ stödet och vägledningen som behövs i stunden.

45EB45E4-281A-453F-87BB-8B4E1AA15875
45EB45E4-281A-453F-87BB-8B4E1AA15875

Din facilitator – Maria

Maria har en lång erfarenhet inom naturmediciner, erbjuder djupgående healing sessioner idag, samt hon är grundaren till en mångfald av kurser, som bland annat Må Bra Retreat och Rising Women. Hennes närvaro, med kraften i att känna in människors behov och känslolägen, är något exceptionellt enligt min erfarenhet, som bidrar kraftfullt (och på ett magiskt vis) till att deltagarna får det ‘rätta’ stödet och vägledningen som behövs i stunden.

Pris & Betalning

FÖR RUND BILD PNG

GOLDEN TEACHER THERAPEUTIC CEREMONY

Din investering: 380 USD (3800kr)

Vad ingår:

 • 1 veckas förarbete + 7 dagar i Fältet efter ceremonin
 • Ett enastående inre resa på 18 timmar
 • Hälsosam mat och dryck, och medicinen
 • Privat Telegram-grupp med dina kanske nya vänner för livet
 • 2 st privata sessioner för stöd och vägledning
 • Bonus: Broschyr med dussintals banbrytande verktyg för din resa inom personlig tillväxt och mot en härligare livsstil

BETALNINSGPLAN & AVBOKNING
Har du en begränsad ekonomi idag, men vill ändå delta? Kontakta oss så undersöker vi möjligheterna.

Avbokning från dag 7 innan start av ceremonin, du får 100% av din investering återbetalad. Avbokning inom 7 dagar före start av ceremonin, ingen återbetalning är möjlig.

FRÅGOR?
Tveka inte att maila mig. Jag svarar gärna på dina frågor. 

FÖR RUND BILD PNG

Pris & Betalning

GOLDEN TEACHER THERAPEUTIC CEREMONY

Din investering:
380 USD
(3800kr)

Detta ingår:

 • 1 veckas förarbete + 7 dagar i Fältet efter ceremonin
 • Ett enastående inre resa på 18 timmar
 • Hälsosam mat och dryck, och medicinen
 • Privat Telegram-grupp med dina kanske nya vänner för livet
 • 2 st privata sessioner för stöd och vägledning
 • Bonus: Broschyr med dussintals banbrytande verktyg för din resa inom personlig tillväxt och mot en härligare livsstil

BETALNINSGPLAN
& AVBOKNING

Har du en begränsad ekonomi idag, men vill ändå delta? Kontakta oss så undersöker vi möjligheterna.

AVBOKNINGSPOLICY
Avbokning från dag 7 innan start av ceremonin, du får 100% av din investering återbetalad.
Avbokning inom 7 dagar före start av ceremonin, ingen återbetalning är möjlig.

FRÅGOR?
Tveka inte att maila mig.
Jag svarar gärna på dina frågor. 

logo eder coaching

logo eder coaching