Mer Inspiration, Glädje
och Kraft i ditt liv!

lys-flower

Här kan du hitta inspirerande material som kan komma att stötta dig till att få mer tillgång till dina egna resurser- dina styrkor & talanger, hämta hem dig själv till den resursstarka och den mest levande versionen.

Skulle det dyka upp frågor kring övningarna, välkommen att maila mig.

Jag önskar dig ett insiktsfullt utforskande!

Mer Glädje, Inspiration & Kraft i ditt liv!

lys-flower

Här kan du hitta inspirerande material som kan komma att stötta dig till att få mer tillgång till dina egna resurser- dina styrkor och talanger, och hämta hem dig själv till den resursstarka och mest levnadsglada versionen.

Skulle det dyka upp frågor gällande övningarna så är du varmt välkommen att höra av dig.

Jag önskar dig ett insiktsfullt utforskande!

MEDITATIONER

LITE OM MEDITATION – Vad är meditation för mig och varför i helsike är det bra med att meditera?

Meditation skulle kunna beskrivas att det är en övning i att lära sig att hämta hem sig själv och till sina inneboende resurser som stabilitet, friden, glädjen, lyckan, kraftkällan. Meditation hjälper oss att bli mera närvarande i nuet, och öva oss på att acceptera och vila i det som är.

Meditation hjälper oss att igenkänna och hitta till den stabila grundade stillsamma platsen inom oss som är bortom alla ‘borden’, de negativa mentala programmeringar och trosuppfattningar om oss själva och världen som begränsar oss från att uppleva en djupare avslappning, kärlek och glädje.

Meditation beskrivs vanligtvis som en träning för mental vakenhet – träna oss att vara i kontakt med våra alla sinnen för att kunna absorbera det vackra magiska nuet, helst utan krav om andra upplevelser (vilket är alltid inte så lätt och kan skapa frustration och kollaps).

Som jag ser det, meditation hjälper oss att minska på vårt dagliga lidande som kommer från ältandet av problem,  då vi har fastnat i rädslor, skam eller oroskänslor, samt den minskar de frenetiskt aktiva tankeströmmarna – vanetänkandet, som tar oss ur det härligt njutbara nuet.

Meditation är för mig också en fridfull plats i vila från strävandet efter saker. Uppleva frihetskänsla från ett slags kamp-känsla över att klara av att avsluta saker.

Meditation är en plats där vi kan öva oss att välkomna alla delar av oss själva och komma i kontakt med en djupare frid, glädje, kraftkänsla och en högre lycka.

De yummy yummy frukten som meditationsövningarna ofta ger är kontakten med den livsbejakande medvetna närvaron – den djupa kontakten med dig själv- Essensen, och till livet.

Här nedan kan du hitta ett antal olika guidade meditationer.
Prova dig gärna fram vet jag! Kanske du finner någon som passar dina behov och längtan just nu.

Buddhistisk kroppsskanning meditation

En guidad meditation in i den ljuvliga energikroppen. Här fördjupar du kontakten med din kropp, med dina känslor och kroppsförnimmelser varifrån du kan uppleva bl a sinnesfrid, kraft och ökad inre stabilitet. Du befriar dig själv från mycket av ditt lidande genom att öva dig på att objektivt betrakta dina kroppsförnimmelser.

21 min

Guidad meditation i Focusing

 

Detta är en guidad meditation i Focusing; ett kraftfullt verktyg till att stärka och hela dig själv från dina trauman och rädslor. Här gör vi det genom att öva oss på att möta smärtsamma känslor som sorg, ilska, rädslor, skam med en vänlig nyfiken mera öppensinnad närvaro.

33 min

Kraftfull Mantra “Vad upplever du just nu?

 

I denna guidade meditation utforskar vi den simpla men kraftfulla mantran ‘Vad upplever du just nu?’. Frågan stöttar dig till att hämta hem till dig själv och anlända i den sköna medvetna närvaron- den fridfulla, stabila kraftkällan inom dig. 

11 min

Stanna upp för en Mikropause

 

Detta är en guidad mikropause-meditation.
Denna meditation stöttar dig till att avbryta ditt spinnande i ekorrhjulet och frigöra dig från stress & oroskänslor. Här stannar du upp, hämtar hem till dig själv och till närvaron och den stabila plattformen inom dig. Härifrån skapar du din perfekta dag!

6 min

Metta
Loving Kindness meditation

 

Praktisera Metta att mjuka upp och öppna ditt hjärta.
Här kan du väcka och komma i kontakt med den vänliga närvaron. Uppleva frihet från dömande & illvilja. Komma i kontakt med empati och acceptans gentemot vardagens olika utmaningar och till andra.

11 min

Hämta hem dig själv Meditation

 

Detta är en guidad meditation till dig som vill lära dig meditera eller få inspiration till din nuvarande meditationspraktik.
Här fokuserar vi mycket på att utforska kroppens förnimmelser och känslor. Kroppens intelligens leder oss till våra inneboende resurser som tex vår inre styrkan, sinnesfriden och stabiliteten
.

45 min

En Lätt guidad Djupgående Meditation

 

Denna meditation är för den som har erfarenhet i meditation och föredrar mindre guidning.
Här erbjuds det en möjlighet att hämta hem dig själv och till ditt Center. Landa i en djupare avslappning i sinnet så som i kroppen och hitta till en starkare kraft och glädje att leda dig själ
v.

37 min

Inquiry Meditation

 

Detta är en meditation med kraftfulla frågeställningar.
För dig som vill släppa på din stress och bli mera tillfreds med dig själv och med tillvaron.
Vi väcker din inre livskonstnär till liv varifrån du skapar en härligare dag för dig själv.
Rekommendationen är att göra detta vid lunchtid.

14 min

Stillhet Tomhet Meditation

 

Detta är en guidad meditation till dig som fördjupa kontakten till dig själv & till den medvetna närvaron. Detta genom att utforska känslan av stillhet, tomhet, tystnaden, känslan av rymd i andningen och i dig själv. Detta är en kraftfull meditation till dig som vill komma i kontakt med stillheten och en djupare inre lugn-känslan.

24 min

Fördjupa Närvaron
& Må Bättre

 

Detta är en kort guidad meditation för att stärka din förmåga att vara närvarande i nuet där, och bara i nuet, du upplever ett skönt och upplevelserikt liv. Här stärker du motståndskraften till smärtsamma känslor och utmanande situationer och komme ri kontakt med din kraftkälla.

20 min

Väck Livskonstnären Till Liv Meditation

 

Detta är en kort guidad meditation för att anlända i den njutbara medvetna närvaron genom att utforska den nuvarande upplevelsen du har. Du får klarhet kring vad du behöver och längtar efter i stunden, vad du kan göra för att känna dig mer tillfreds med dig själv och med livet här och nu, och framåt.

5 min

Guidad Meditation i Tacksamhet & SjälvReflektion

 

Att öva på tacksamhet & att fira lyfter fram känslor av välmående och lycka.
Öva på att vara tacksam för att uppleva det överflöd av njutning, skönhet och glädje som det finns att uppleva.

Förslagsvis gör detta på kvällen innan läggdags eller flera gånger om dagen.

9 min

VIDEO INSPIRATION

Video om tillit och acceptans, och värdet i att fördjupa kontakten till dessa kvaliteer i daglig basis för att kunna leva ditt liv mer i lätthet, äventyr och glädje.

Video om svåra känslor och situationer. Hur du kan hantera och uppleva frihet från dina svåra känslor för att leva ditt liv mer i lätthet och vibrerande livsglädjen.

Introduktion till The Wake Up Morning Practise.

Här delar jag kort om inspirerande tips & råd för att du ska få det bästa av övningen. Du hittar den guidade övningen längre upp på sidan.

INSPIRERANDE ÖVNINGAR

The Wake Up
Morgon Övning

Version 1

Detta är en kraftfull guidad morgonövning för att ge dig en bra grund för dagen.
Den hjälper dig att höja din energinivå, bli mer närvarande och vaken och skapar balans, glädje och kraft. Du kommer i kontakt med en starkare kraft och en större entusiasm att leda dig själv mitt i vardagens och livets utmaningar.

Denna morgon övning är i 4 faser:

Skakning – Väcka igång din energi
Andning – Höja din energinivå
Rörelse – Komma in i kroppen och livfullheten
Meditation – Hämta hem till dig själv och din potential

35 min

The Wake Up
Morgon Övning

Version 2

I denna version får du en lätt guidad resa i övningen och med ett annat urval av låtar
än i version 1.

35 min

The Wake Up
Morgon Övning

Version 3 utan guidning

Denna version är utan guidning.

30 min

The Wake Up
Morgon Övning

 

Version 2 utan guidning

Här hittar du övningen med ett annat låtval och utan guidning.

27 min

Powerful Breathwork

The BreathWork
Morgon Övning

 

Under Konstruktion!

Videon kommer snart
att läggas upp här.

SEVÄRT

Zen-mästare Thich Nhat Hanh pratar om sittande meditation, konsten att vila och hur man tar hand om vanan att oroa sig.

En konversation om syftet med livet.

Få djup inre läkning och frihet från
depression med hjälp Meditation.

Så hur upprätthåller du åtrå?
Med humor och vältalighet släpper Perel oss in i mysteriet med erotisk intelligens.

Om du vill bygga sexuell begär i ett förhållande titta på det här!

En härlig delning om vårt strävande efter lycka och välmående.
Tankar kring om vi flyr från vår inre mörker eller om vi faktiskt undersöker medvetet sätt/saker som öppnar dörrar till högre lycka och ett djupare välbefinnande.

 

The most impactful decision you can make By Tony Robbins.
En mycket inspirerande delning från denna otrolige inspiratören för tusentals människor över hela världen.

Buddha sa, “Jag skulle inte lära detta (en väg till Uppvaknande) om äkta och varaktig lycka och frihet inte var möjliga.”

Genom meditation kan vi skapa vårt välmående och lycka.
Här förklarar Tara om konsten att meditera, och om kraften den har att få oss att må bra.

*Du kan maila mig för att veta mer hur du kan skapa din egna lycka och frihet…

I denna 3 minuters lek lär du dig mer om medveten kommunikation inom intimitet. Hur DU skapar din njutning, känsla av trygghet, genom att vara tydlig i din kommunikation. Genom tydlig och kärleksfylld gränssättning. Lära dig att ta ansvar för din egna njutning.

MER INSPIRERANDE MATERIAL

Här nedan hittar du dokument och annat material som kan ge dig ännu mer  inspiration som kan stötta dig i förändring & utveckling och uppleva ökad välbefinnande i din vardag.

631F2797-C2C5-4FEF-91D1-123D1CF22F30_4_5005_c

Lär dig att negligera det negativa & stärka det positiva.

4C05850E-F8E4-4C83-AFB1-C762527412A0

Lär dig att motverka stress.

IMG_3386

Att våga ta beslut utifrån Kärlek istället för rädsla.

Extra2c

Njut av skönhet i din omgivning och upplev en lyckligare livskänsla.

Large picturec

Recept som ger dig välbefinnande

B831606E-28B9-4D23-8083-6548F4755298

Hur kan du älska & värdera dig själv

312A3EE8-6E60-48E7-B1C3-3350AF3945AE

Skapa en härligare vardag med mindfulness

782A6C50-03B3-45C7-8E3B-3DA7D16FE9F5

Att relatera med barn från Hjärtat

Zen Coaching

Om konsten att älska & uppskatta dig själv.

Coaching for Better Life

Här har du 2 övningar som kan befria dig från mycket av ditt lidande.

Vara lycklig

Börja skriva och frigör dig själv från en massa negativ bagage.

shutterstock_144595526cc

Fördjupa njutningen i din intimitet med denna övning.

Extra2

Lär dig att hantera stress effektivt.

Räv oMGJORD

Här hittar du 10 saker du kan göra för bättre nattsömn.

Large picture

Lär dig hur du manifesterar dina drömmar & visioner.

Extra1cc

Identifiera dina negativa tankemönster och upplev en lyckligare livskänsla.

Contact page

Börja skriva dagbok för att uppleva en lyckligare livskänsla

extra1 with WHITE

2 övningar som stärker & fördjupar dina relationer

beach-1852945

10 saker du kan ha i åtanke för att göra en stark positiv påverkan i världen

15CA69F3-4C61-4145-A677-38F7DF70CF25

Börja äta medvetet och upplev en hälsosammare & lyckligare livskänsla

1FFA20F4-AF00-40F1-81E5-2F606D85650B

Lär dig sätt hur du
skyddar din energi

Relationscoaching

Om att skapa medvetna relationer

968127ce-7ab1-4f36-bb5a-65a796909f6d

Vanor du kan göra mer av
för att må bra

AA7932D4-E8CC-4C19-8961-65DAF5C0D937

Att använda dig av mindfulness för att avstressa dig

MEDITATION

LITE OM MEDITATION – Vad är meditation för mig och varför i helsike är det bra med att meditera?

Meditation skulle kunna beskrivas att det är en övning i att lära sig att hämta hem sig själv och till sina inneboende resurser som stabilitet, friden, glädjen, lyckan, kraftkällan. Meditation hjälper oss att bli mera närvarande i nuet, och öva oss på att acceptera och vila i det som är.

Meditation hjälper oss att igenkänna och hitta till den stabila grundade stillsamma platsen inom oss som är bortom alla ‘borden’, de negativa mentala programmeringar och trosuppfattningar om oss själva och världen som begränsar oss från att uppleva en djupare avslappning, kärlek och glädje.

Meditation beskrivs vanligtvis som en träning för mental vakenhet – träna oss att vara i kontakt med våra alla sinnen för att kunna absorbera det vackra magiska nuet, helst utan krav om andra upplevelser (vilket är alltid inte så lätt och kan skapa frustration och kollaps).

Som jag ser det, meditation hjälper oss att minska på vårt dagliga lidande som kommer från ältandet av problem,  då vi har fastnat i rädslor, skam eller oroskänslor, samt den minskar de frenetiskt aktiva tankeströmmarna – vanetänkandet, som tar oss ur det härligt njutbara nuet.

Meditation är för mig också en fridfull plats i vila från strävandet efter saker. Uppleva frihetskänsla från ett slags kamp-känsla över att klara av att avsluta saker.

Meditation är en plats där vi kan öva oss att välkomna alla delar av oss själva och komma i kontakt med en djupare frid, glädje, kraftkänsla och en högre lycka.

De yummy yummy frukten som meditationsövningarna ofta ger är kontakten med den livsbejakande medvetna närvaron – den djupa kontakten med dig själv- Essensen, och till livet.

Här nedan kan du hitta ett antal olika guidade meditationer.
Prova dig gärna fram vet jag! Kanske du finner någon som passar dina behov och längtan just nu.

Buddhistisk kroppsskanning Meditation

En guidad meditation in i den ljuvliga energikroppen. Här fördjupar du kontakten med din kropp, med dina känslor och kroppsförnimmelser varifrån du kan uppleva bl a sinnesfrid, kraft och ökad inre stabilitet. Du befriar dig själv från mycket av ditt lidande genom att öva dig på att objektivt betrakta dina kroppsförnimmelser.

21 min

Mikropaus Meditation

Detta är en guidad mikropause-meditation.
Denna meditation stöttar dig till att avbryta ditt spinnande i ekorrhjulet och frigöra dig från stress & oroskänslor. Här stannar du upp, hämtar hem till dig själv och till närvaron och den stabila plattformen inom dig. Härifrån skapar du din perfekta dag.

6 min

 

 

 

Guidad meditation i Focusing

Detta är en guidad meditation i Focusing; ett kraftfullt verktyg till att hela och stärka dig själv från dina trauman och rädslor. Här gör vi det genom att öva oss att möta smärtsamma känslor som sorg, ilska, rädslor, skam med en vänlig nyfiken mera öppensinnad närvaro.

33 min

 

 

 

Kraftfull Mantra “Vad upplever Du just nu?”

I denna guidade meditation utforskar vi den simpla men kraftfulla mantran ‘Vad upplever du just nu?’. Frågan stöttar dig till att hämta hem till dig själv och anlända i den sköna medvetna närvaron- den fridfulla och stabila kraftkällan inom dig.

10 min

 

 

 

Hämta hem dig själv Meditation

Detta är en guidad meditation till dig som vill lära dig meditera eller få inspiration till din nuvarande meditationspraktik.
Här fokuserar vi mycket på att utforska kroppens förnimmelser och känslor. Kroppens intelligens leder oss till våra inneboende resurser som tex vår inre styrka, modet, sinnesfriden och stabiliteten.

 

45 min

 

Fördjupa Närvaron & Må Bättre

Detta är en kort guidad meditation för att stärka din förmåga att vara närvarande i nuet där, och bara i nuet, du upplever ett skönt och upplevelserikt liv. Här stärker du motståndskraften till smärtsamma känslor och utmanande situationer och komme ri kontakt med din kraftkälla.

20 min

Kort guidad meditation – att landa i nuet

Detta är en kort guidad meditation för att anlända i den njutbara medvetna närvaron genom att utforska den nuvarande upplevelsen du har. Du får klarhet kring vad du behöver och längtar efter i stunden, vad du kan göra för att känna dig mer tillfreds med dig själv och med livet här och nu, och framåt.

5 min

Guidad meditation i tacksamhet

Att öva på tacksamhet & att fira lyfter fram känslor av välmående och lycka.
Öva på att vara tacksam för att uppleva det överflöd av njutning, skönhet och glädje som det finns att uppleva.
Förslagsvis gör detta på kvällen innan läggdags ,eller flera gånger om dagen.

9 min

 

 

Metta
Loving Kindness meditation

 

Praktisera Metta att mjuka upp och öppna ditt hjärta.
Här kan du väcka och komma i kontakt med den vänliga närvaron. Uppleva frihet från dömande & illvilja. Komma i kontakt med empati och acceptans gentemot vardagens olika utmaningar och till andra.

11 min

Inquiry meditation

Detta är en meditation med kraftfulla frågeställningar.
För dig som vill släppa på din stress och bli mer tillfreds med dig själv och med tillvaron.
Vi väcker din inre livskonstnär till liv varifrån du skapar en härligare dag.
Rekommendationen är att göra detta vid lunchtid.

14 min

En lätt guidad DJUPGÅENDE Meditation

Denna meditation är för den som har erfarenhet och föredrar mindre guidning.
Här erbjuds det en möjlighet att hämta hem dig själv och till ditt Center. Landa i en djupare avslappning i sinnet så som i kroppen och hitta till en starkare kraft och glädje att leda dig själv.

37 min

Stillhet Tomhet Meditation

Detta är en guidad meditation till dig som fördjupa kontakten till dig själv och till den medvetna närvaron. Detta genom att utforska känslan av stillhet, tomhet, tystnaden, känslan av rymd i andningen och i dig själv. Detta är en kraftfull meditation till dig som vill komma i kontakt med stillheten och en djupare inre frid-känslan. 

24 min

VIDEO INSPIRATION

Video om tillit och acceptans, och värdet i att fördjupa kontakten till dessa kvaliteer i daglig basis för att kunna leva ditt liv mer i lätthet, äventyr och glädje.

Video om svåra känslor och situationer. Hur du kan hantera och få frihet från dina svåra känslor för att leva ditt liv mer i lätthet och livsglädje.

SEVÄRT

Zen-mästare Thich Nhat Hanh pratar om sittande meditation, konsten att vila och hur man tar hand om vanan att oroa sig.

En konversation om syftet med livet.

Få djup inre läkning och frihet från
depression med hjälp Meditation.

Så hur upprätthåller du åtrå?
Med humor och vältalighet släpper Perel oss in i mysteriet med erotisk intelligens.

Om du vill bygga sexuell begär i ett förhållande titta på det här!

The most impactful decision you can make By Tony Robbins.
En mycket inspirerande delning från denna otrolige inspiratören för tusentals människor över hela världen.

Hur kan du börja må bra By Dr Wayne Dyer.
En mycket inspirerande delning från denna otrolige inspiratören för tusentals människor över hela världen.

Om makten vi har i våra beslut. Hur dessa tiotals viktiga beslut om dagen, från ett urval av hundratal, som vi gör, medvetet eller av vana, som påverkar hur vi uppfattar verkligheten, och oss själva och vad vi skapar
Genom att vara mera medveten när vi gör våra beslut så kan vi KRAFTFULLT kalibrera hur vi mår och vilka framgångar vi kommer att uppleva i framtiden.

ÄNNU MER
INSPIRERANDE MATERIAL

631F2797-C2C5-4FEF-91D1-123D1CF22F30_4_5005_c

Lär dig att negligera det negativa
& stärka det positiva.

Extra2c

Njut av skönhet i din omgivning och
upplev en lyckligare livskänsla.

4C05850E-F8E4-4C83-AFB1-C762527412A0

Lär dig att motverka stress.

IMG_3386

Att våga ta beslut utifrån kärlek
istället för rädsla.

Zen Coaching

Om konsten att älska & uppskatta dig själv.

Coaching for Better Life

Här hittar du 2 övningar som kan befria
dig från onödig lidande.

Extra 1

Börja skriva och frigör dig själv från
en massa negativ bagage.

shutterstock_144595526cc

Fördjupa njutningen i din intimitet
med denna övning.

Large picture (4)

Recept som ger dig välbefinnande

B831606E-28B9-4D23-8083-6548F4755298

Hur kan du älska & värdera dig själv

312A3EE8-6E60-48E7-B1C3-3350AF3945AE

Skapa en härligare vardag med mindfulness

782A6C50-03B3-45C7-8E3B-3DA7D16FE9F5

Att relatera med barn från Hjärtat

Extra2

Lär dig hur du hanterar stress effektivt.

Räv oMGJORD

Här hittar du 10 saker du kan göra
för en bättre nattsömn.

Large picture

Lär dig sätt hur du manifesterar
dina drömmar & visioner

Extra1cc

Identifiera dina negativa tankemönster och upplev en lyckligare livskänsla.

Contact page

Börja skriva dagbok för att uppleva en lyckligare livskänsla.

extra1 with WHITE

2 övningar som stärker & fördjupar relationer

Må bättre

10 saker att ha i åtanke för att göra en stark positiv påverkan i världen

15CA69F3-4C61-4145-A677-38F7DF70CF25

Börja äta medvetet & upplev en hälsosammare & lyckligare livskänsla

1FFA20F4-AF00-40F1-81E5-2F606D85650B

Lär dig sätt hur du skyddar din energi

Relationscoaching

Hur kan du skapa medvetna relationer

968127ce-7ab1-4f36-bb5a-65a796909f6d

Vanor du kan göra mer av för att må bra

AA7932D4-E8CC-4C19-8961-65DAF5C0D937

Använd dig av mindfulness för att avstressa dig

VILL DU VETA MER?

Välkommen att maila din fråga.

logo eder coaching

VILL DU VETA MER?

Välkommen att maila din fråga.

logo eder coaching