Inspiration för mer Glädje, Motivation, Vitalitet och Drivkraft in i ditt liv!

Här kan du hitta inspirerande material som kan komma att stötta dig i din väg i förändring som i utveckling så att du kan börja må bättre, eller så bra som bara möjligt.

Skulle det dyka upp frågor kring övningarna, välkommen att maila mig.

Jag önskar dig ett insiktsfullt och livsbejakande utforskande!

Inspiration för mer Glädje, Motivation, Vitalitet
och Drivkraft in i ditt liv!

lys-flower

Här kan du hitta inspirerande material som kan komma att stötta dig i din väg i förändring som i utveckling så att du kan börja må så bara möjligt.

Skulle det dyka upp frågor gällande övningarna så är du varmt välkommen att höra av dig.

Jag önskar dig ett insiktsfullt och livsbejakande utforskande!

MEDITATIONER

LITE OM MEDITATION – Vad är meditation för mig och varför är det bra med att meditera?

Meditation skulle kunna beskrivas som en övning i att lära sig att hämta hem sig själv och till sina inneboende resurser som stabilitet, friden, glädjen, lyckan, kraftkällan.
Meditation hjälper oss att bli mera närvarande i nuet där en djupare livsåskådning och njutning finns tillgänglig. I meditation kan vi öva oss på att acceptera och vila i det som är, som är en essentiell förmåga att bemästra för att vi ska må bra. 

Meditation hjälper oss också att igenkänna och hitta till den stabila, stillsamma, ‘problemfria’ och mera ljuvliga platsen inom oss som är bortom alla ‘borden’ och alla olika snedvridnas berättelser om oss själva. Meditation bryter oss fria från de olika tankelåsningar som begränsar oss från att uppleva avslappning, harmoni, kärlek och glädje, bland mycket mer.

Meditation beskrivs vanligtvis som en träning för mental vakenhet – träna oss att vara i kontakt med våra alla sinnen för att kunna absorbera det magiska innehållsrika nuet, helst utan krav om andra ‘bättre’ upplevelser (vilket är alltid inte så lätt).

Som jag ser det, meditation hjälper oss att minska avsevärt på vårt lidande som kommer från ältandet av problem,  och när vi har fastnat i rädslor, skam eller oroskänslor. Meditation minskar de frenetiskt aktiva tankeströmmarna – vanetänkandet, som tar oss ur det härligt njutbara nuet.

Meditation är för mig också en otroligt värdefull och fridfull stund i vila från strävandet efter saker. Som en skön pausknapp till ett skönare varande.

Meditation är en plats där vi kan öva oss att välkomna alla delar av oss själva och komma i kontakt med en större glädje och en starkare kraft att vara den vi är.

Här nedan kan du hitta ett antal olika guidade meditationer.
Prova dig gärna fram vet jag.
Kanske du finner någon som är till bra stöd för dig just i idag.

Buddhistisk kroppsskanning meditation

En guidad meditation in i den ljuvliga energikroppen. Här fördjupar du kontakten med din kropp, med dina känslor och kroppsförnimmelser varifrån du kan uppleva bl a sinnesfrid, kraft och ökad inre stabilitet. Du befriar dig själv från mycket av ditt lidande genom att öva dig på att objektivt betrakta dina kroppsförnimmelser.

21 min

Guidad meditation i Focusing

 

Detta är en guidad meditation i Focusing; ett verktyg till att stärka och hela dig själv från dina trauman och rädslor. Här gör vi det genom att öva oss på att möta smärtsamma känslor som sorg, ilska, rädslor, skam med en vänlig, nyfiken och mera öppensinnad närvaro.

33 min

Kraftfull Mantra “Vad upplever du just nu?

 

I denna guidade meditation utforskar vi den simpla men kraftfulla mantran ‘Vad upplever du just nu?’. Frågan stöttar dig till att hämta hem till dig själv och anlända i den sköna medvetna närvaron- den fridfulla, stabila kraftkällan inom dig. 

11 min

Stanna upp för en Mikropause

 

Detta är en guidad mikropause-meditation.
Denna meditation stöttar dig till att avbryta ditt spinnande i ekorrhjulet och frigöra dig från stress & oroskänslor. Här stannar du upp, hämtar hem dig själv och fördjupar närvaron och får kontakt med den stabila plattformen inom dig. Härifrån skapar du din perfekta dag!

6 min

Metta
Loving Kindness meditation

 

Praktisera Metta att mjuka upp och öppna ditt hjärta.
Här kan du väcka och komma i kontakt med den vänliga närvaron. Uppleva frihet från dömande & illvilja. Komma i kontakt med empati och acceptans gentemot vardagens olika utmaningar och till andra.

11 min

Hämta hem dig själv Meditation

 

Detta är en guidad meditation till dig som vill lära dig meditera eller få inspiration till din nuvarande meditationspraktik.
Här fokuserar vi mycket på att utforska kroppens förnimmelser och känslor. Kroppens intelligens leder oss till våra inneboende resurser som tex till den inre styrkan, sinnesfriden och stabiliteten
.

45 min

En Lätt guidad Djupgående Meditation

 

Denna meditation är för den som har erfarenhet i meditation och föredrar mindre guidning.
Här erbjuds det en möjlighet att hämta hem dig själv och till ditt Center. Landa i en djupare avslappning i sinnet så som i kroppen och hitta till en starkare kraft och glädje att leda dig själ
v.

37 min

Inquiry Meditation

 

Detta är en meditation med kraftfulla frågeställningar.
För dig som vill släppa på din stress och bli mera tillfreds med dig själv och med tillvaron.
Vi väcker din inre livskonstnär till liv varifrån du skapar en härligare dag för dig själv.
Rekommendationen är att göra detta vid lunchtid.

14 min

Stillhet Tomhet Meditation

 

Detta är en guidad meditation till dig som fördjupa kontakten till dig själv & till den medvetna närvaron. Detta genom att utforska känslan av stillhet, tomhet, tystnaden, känslan av rymd i andningen och i dig själv. Detta är en kraftfull meditation till dig som vill komma i kontakt med stillheten och en djupare inre lugn-känslan.

24 min

Fördjupa Närvaron
& Må Bättre

 

Detta är en kort guidad meditation för att stärka din förmåga att vara närvarande i nuet där, och bara i nuet, du upplever ett skönt och upplevelserikt liv. Här stärker du motståndskraften till smärtsamma känslor och utmanande situationer och komme ri kontakt med din kraftkälla.

20 min

Väck Livskonstnären Till Liv Meditation

 

Detta är en kort guidad meditation för att anlända i den njutbara medvetna närvaron genom att utforska den nuvarande upplevelsen du har. Du får klarhet kring vad du behöver och längtar efter i stunden, vad du kan göra för att känna dig mer tillfreds med dig själv och med livet här och nu, och framåt.

5 min

Guidad Meditation i Tacksamhet & SjälvReflektion

 

Att öva på tacksamhet & att fira lyfter fram känslor av välmående och lycka.
Öva på att vara tacksam för att uppleva det överflöd av njutning, skönhet och glädje som det finns att uppleva.

Förslagsvis gör detta på kvällen innan läggdags eller flera gånger om dagen.

9 min

VIDEO INSPIRATION

Video om tillit och acceptans, och värdet i att fördjupa kontakten till dessa kvaliteer i daglig basis för att kunna leva ditt liv mer i lätthet, äventyr och glädje.

Video om svåra känslor och situationer. Hur du kan hantera och uppleva frihet från dina svåra känslor för att leva ditt liv mer i lätthet och vibrerande livsglädjen.

ENERGIHÖJANDE ÖVNINGAR

Wake Up
Morgon Övning

Version 1

Detta är en kraftfull guidad morgonövning för att ge dig en bra grund för dagen.
Den hjälper dig att höja din energinivå, bli mer närvarande och vaken och öppnar dörren till mera balans, glädje och kraft. Du kommer i kontakt med en starkare kraft och en större entusiasm att leda dig själv.

Denna morgon övning är i 4 faser:

Skakning – Väcka igång din energi
Andning – Höja din energinivå
Rörelse – Komma in i kroppen och livfullheten
Meditation – Hämta hem till dig själv och din potential

35 min

Wake Up
Morgon Övning

Version 2

I denna version får du en lätt guidad resa i övningen och med ett annat urval av låtar
än i version 1.

35 min

Breathwork

Wake Up
Morgon Övning

Version 3 utan guidning

Denna version är utan guidning.

30 min

Wake Up
Morgon Övning

 

Version 2 utan guidning

Här hittar du övningen med ett annat låtval och utan guidning.

27 min

Powerful Breathwork

The BreathWork
Morgon Övning

 

Under Konstruktion!

Videon kommer snart
att läggas upp här.

Powerful Breathwork

Priming
Morgon Övning

 

Under Konstruktion!

Videon kommer snart
att läggas upp här.

SEVÄRT

Zen-mästare Thich Nhat Hanh pratar om sittande meditation, konsten att vila och hur man tar hand om vanan att oroa sig.

En konversation om syftet med livet.

Få djup inre läkning och frihet från
depression med hjälp Meditation.

Så hur upprätthåller du åtrå?
Med humor och vältalighet släpper Perel oss in i mysteriet med erotisk intelligens.

Om du vill bygga upp sexuell åtrå i ett förhållande, titta på det här!

En härlig delning om vårt strävande efter lycka och välmående.
Tankar kring om vi flyr från vår inre mörker eller om vi faktiskt undersöker medvetet sätt/saker som öppnar dörrar till högre lycka och ett djupare välbefinnande.

 

The most impactful decision you can make By Tony Robbins.
En mycket inspirerande delning från denna otrolige inspiratören för tusentals människor över hela världen.

Buddha sa, “Jag skulle inte lära detta (en väg till Uppvaknande) om äkta, djup och varaktig lycka och frihet inte var möjliga för oss att uppleva.”

Genom meditation kan vi skapa vårt välmående och lycka.
Här förklarar Tara om konsten att meditera, och om kraften den har att få oss att må bra.

*Du kan maila mig för att veta mer hur du kan skapa din egna lycka och frihet…

Här kan du lära dig ett mycket rogivande, trygghetsöppnande och ett njutningsfullt sätt att beröra och vara i kontakt med någon i ett intimt sammanhang.
3-minutersspelet uppfanns av Harry Faddis och utforskades av Betty Martin, som utvecklade Wheel of Consent- en metod som hjälper oss att veta vad vi vill, hur kan vi vara tydliga med vad vi vill och hur vi kan uttrycka oss tydligt.

Här kan du lära dig vassa kommunikationstekniker som är ett av de absolut mest värdefulla sätten att kommunicera som jag själv använder än idag för att skapa kontakt, närhet och intimitet, samt öppna dörren till empati och ökad förståelse för den andre.

Ett av dem kraftfullaste resan inåt för att hämta hem dig själv, fördjupa närvaron och få mer tillgång till dina egna resurser. Denna meditation är mer för den mera erfarna meditatören enligt min erfarenhet.

Hur kan vi koda om vår lycka och frihet så att vi kan må bättre i våra liv – bli lyckligare och friare.

Att vara i daglig kontakt med tacksamheten ökar vårt generella välbefinnandet.
Tacksamhet är ett av de kraftfullaste sätten att komma i kontakt med lyckan och glädjen och en frihetskänsla från lidande. En annan är att göra mer av det man är passionerad av och älskar att göra.
Här har du en vacker film om tacksamhet av Fotografen Louie.

En vacker sårbar delning om hur vi jagar efter ‘bättre’ tider, hur vi skapar en upphöjd livskvalite, om hur vi rymmer från våra skuggor för att undvika smärta tills vi en dag är villiga att möta skuggorna för att på djupet bli läkta och bestärkta och bli lyckligare kraftfullare versionen av oss själva.

Lär dig betrakta dina tankar och känslor för att befria dig från lidandet och komma i kontakt med en djupare välbefinnande.

Hur kan du vara närvarande när du är i smärta?

En klok delning från ett av mina inspiratörer Michael Singer – ta hand om din inre klimat för att öppna dörren till din inre kraftkälla. glädje och lycka.

De flesta av oss har rotade rädslor som döljer vår sanna natur och binder oss i upprepande mönster av smärtsamma känslor och beteenden. Det här föredraget tittar på de föreställningar som begränsar oss och den frihet som är möjlig när vi undersöker dem med en vänlig närvaro.

MER INSPIRERANDE MATERIAL…

Här nedan hittar du diverse dokument med inspirerande innehåll som kan stötta dig i din egna resa i förändring & utveckling.

631F2797-C2C5-4FEF-91D1-123D1CF22F30_4_5005_c

Lär dig att negligera det negativa & stärka det positiva.

4C05850E-F8E4-4C83-AFB1-C762527412A0

Lär dig minska på dina stressnivåer.

IMG_3386

Att våga ta beslut utifrån Kärlek istället för rädsla.

Extra2c

Njut av skönhet i din omgivning och upplev en lyckligare livskänsla.

Large picturec

Recept som ger dig välbefinnande

B831606E-28B9-4D23-8083-6548F4755298

Hur kan du älska & värdera dig själv

312A3EE8-6E60-48E7-B1C3-3350AF3945AE

Skapa en härligare vardag med mindfulness

782A6C50-03B3-45C7-8E3B-3DA7D16FE9F5

Att relatera med barn från Hjärtat

Zen Coaching

Lär dig konsten att älska & uppskatta dig själv.

Coaching for Better Life

Här har du 2 övningar som kan befria dig från mycket av ditt lidande.

Vara lycklig

Börja skriva och frigör dig själv från en massa negativ bagage.

shutterstock_144595526cc

Fördjupa njutningen i din intimitet med denna övning.

Extra2

Lär dig hantera och motverka stress effektivt.

Räv oMGJORD

Här hittar du 10 saker du kan göra för bättre nattsömn.

Large picture

Lär dig hur du manifesterar dina drömmar & visioner.

Extra1cc

Identifiera dina negativa tankemönster och upplev en lyckligare livskänsla.

Contact page

Börja skriva dagbok för att uppleva en lyckligare OCH innehållsrikare livskänsla

extra1 with WHITE

2 övningar som stärker & fördjupar dina relationer

beach-1852945

10 saker du kan ha i åtanke för att göra en stark positiv påverkan i världen

15CA69F3-4C61-4145-A677-38F7DF70CF25

Börja äta medvetet och upplev en hälsosammare & lyckligare livskänsla

1FFA20F4-AF00-40F1-81E5-2F606D85650B

Lär dig sätt hur du
skyddar din energi

Relationscoaching

Om att skapa medvetna relationer

968127ce-7ab1-4f36-bb5a-65a796909f6d

Vanor du kan göra mer av
för att må bra

AA7932D4-E8CC-4C19-8961-65DAF5C0D937

Använd dig av mindfulness för att avstressa dig.

MEDITATION

LITE OM MEDITATION – Vad är meditation för mig och varför är det bra med att meditera?

Meditation skulle kunna beskrivas som en övning i att lära sig att hämta hem sig själv och till sina inneboende resurser som stabilitet, inre djupa lugnet, glädjen, kraftkällan, lyckan.

Meditation hjälper oss att bli mera närvarande i nuet där en djupare livsåskådning och njutning finns tillgänglig. I meditation kan vi öva oss på att acceptera och vila i det som är, som är en essentiell förmåga att bemästra för att vi ska må bra.
Meditation hjälper oss också att igenkänna och hitta till den stabila, stillsamma, ‘problemfria’ och mera ljuvliga platsen inom oss som är bortom alla ‘borden’ och alla olika snedvridnas berättelser om oss själva. Meditation bryter oss fria från de olika tankelåsningar som begränsar oss från att uppleva avslappning, harmoni, kärlek och glädje, bland mycket mer.

Meditation beskrivs vanligtvis som en träning för mental vakenhet – träna oss att vara i kontakt med våra alla sinnen för att kunna absorbera det magiska innehållsrika nuet, helst utan krav om andra ‘bättre’ upplevelser (vilket är alltid inte så lätt).
Som jag ser det, meditation hjälper oss att minska avsevärt på vårt lidande som kommer från ältandet av problem,  och när vi har fastnat i rädslor, skam eller oroskänslor. Meditation minskar de frenetiskt aktiva tankeströmmarna – vanetänkandet, som tar oss ur det härligt njutbara nuet.

Meditation är för mig också en otroligt värdefull och fridfull stund i vila från strävandet efter saker. Som en skön pausknapp till ett skönare varande med mindre känsla av ansträngning och kamp.
Meditation är en plats där vi kan öva oss att välkomna alla delar av oss själva och komma i kontakt med en större glädje och en djupare acceptans och uppskattning att vara den vi är.

Här nedan kan du hitta ett antal olika guidade meditationer.
Prova dig gärna fram vet jag.
Kanske du finner någon som är till bra stöd för dig just i idag.

Buddhistisk kroppsskanning Meditation

En guidad meditation in i den kraftfulla nyansrika energikroppen. Här fördjupar du kontakten med din kropp, med dina känslor och kroppsförnimmelser varifrån du kan uppleva bl a sinnesfrid, kraft och inre stabilitet. Du befriar dig själv från MYCKET av ditt lidande genom att öva dig på att objektivt betrakta dina kroppsförnimmelser.

21 min

Mikropaus Meditation

Detta är en guidad mikropause-meditation.
Denna meditation stöttar dig till att avbryta ditt spinnande i ekorrhjulet och frigöra dig från stress & oroskänslor. Här stannar du upp, hämtar hem till dig själv och till närvaron och den stabila plattformen inom dig. Härifrån skapar du din perfekta dag.

6 min

 

 

 

Guidad meditation i Focusing

Detta är en guidad meditation i Focusing; ett kraftfullt verktyg till att hela och stärka dig själv från dina trauman och rädslor. Här gör vi det genom att öva oss att möta smärtsamma känslor som sorg, ilska, rädslor, skam med en vänlig nyfiken mera öppensinnad närvaro.

33 min

 

 

 

Kraftfull Mantra “Vad upplever Du just nu?”

I denna guidade meditation utforskar vi den simpla men kraftfulla mantran ‘Vad upplever du just nu?’. Frågan stöttar dig till att hämta hem till dig själv och anlända i den sköna medvetna närvaron- den fridfulla och stabila kraftkällan inom dig.

10 min

 

 

 

Hämta hem dig själv Meditation

Detta är en guidad meditation till dig som vill lära dig meditera eller få inspiration till din nuvarande meditationspraktik.
Här fokuserar vi mycket på att utforska kroppens förnimmelser och känslor. Kroppens intelligens leder oss till våra inneboende resurser som tex vår inre styrka, modet, sinnesfriden och stabiliteten.

 

45 min

 

Fördjupa Närvaron & Må Bättre

Detta är en kort guidad meditation för att stärka din förmåga att vara närvarande i nuet där, och bara i nuet, du upplever ett skönt och upplevelserikt liv. Här stärker du motståndskraften till smärtsamma känslor och utmanande situationer och komme ri kontakt med din kraftkälla.

20 min

Kort guidad meditation – att landa i nuet

Detta är en kort guidad meditation för att anlända i den njutbara medvetna närvaron genom att utforska den nuvarande upplevelsen du har. Du får klarhet kring vad du behöver och längtar efter i stunden, vad du kan göra för att känna dig mer tillfreds med dig själv och med livet här och nu, och framåt.

5 min

Guidad meditation i tacksamhet

Att öva på tacksamhet & att fira lyfter fram känslor av välmående och lycka.
Öva på att vara tacksam för att uppleva det överflöd av njutning, skönhet och glädje som det finns att uppleva.
Förslagsvis gör detta på kvällen innan läggdags ,eller flera gånger om dagen.

9 min

 

 

Metta
Loving Kindness meditation

 

Praktisera Metta för att mjuka upp och öppna ditt hjärta och växa i kärlek.
Här kan du väcka och komma i kontakt med den kärleksfulla närvaron. Uppleva frihet från dömande & illvilja. Komma i kontakt med empati och acceptans gentemot olika utmaningar och till andra.

11 min

Inquiry meditation

Detta är en meditation med kraftfulla frågeställningar.
För dig som vill släppa på din stress och bli mer tillfreds med dig själv och med tillvaron.
Vi väcker din inre livskonstnär till liv varifrån du skapar en härligare dag.
Rekommendationen är att göra detta vid lunchtid.

14 min

En lätt guidad DJUPGÅENDE Meditation

Denna meditation är för den som har erfarenhet och föredrar mindre guidning.
Här erbjuds det en möjlighet att hämta hem dig själv, till närvaron och till ditt Center. Landa i en djupare avslappning i sinnet så som i kroppen och hitta till en starkare kraft och glädje att leda dig själv.

37 min

Stillhet Tomhet Meditation

Detta är en guidad meditation till dig som fördjupa kontakten till dig själv och till den medvetna närvaron. Detta genom att utforska känslan av stillhet, tomhet, tystnaden, känslan av rymd i andningen och i dig själv. Detta är en kraftfull meditation till dig som vill komma i kontakt med stillheten och en djupare inre frid-känslan. 

24 min

VIDEO INSPIRATION

Video om tillit och acceptans, och värdet i att fördjupa kontakten till dessa kvaliteer i daglig basis för att kunna leva ditt liv mer i lätthet, äventyr och glädje.

Video om svåra känslor och situationer. Hur du kan hantera och få frihet från dina svåra känslor för att leva ditt liv mer i lätthet och livsglädje.

SEVÄRT

Zen-mästare Thich Nhat Hanh pratar om sittande meditation, konsten att vila och hur man tar hand om vanan att oroa sig.

En konversation om syftet med livet.

Få djup inre läkning och frihet från
depression med hjälp Meditation.

Hur upprätthåller du åtrå?
Med humor och vältalighet släpper Perel oss in i mysteriet med erotisk intelligens.

Om du vill bygga upp sexuell åtrå i ett förhållande, titta på det här!

The most impactful decision you can make By Tony Robbins.
En mycket inspirerande delning från denna otrolige inspiratören för tusentals människor över hela världen.

Hur kan du börja må bra By Dr Wayne Dyer.
En mycket inspirerande delning från denna otrolige inspiratören för tusentals människor över hela världen.

Om makten vi har i våra beslut. Hur dessa tiotals viktiga beslut om dagen, från ett urval av hundratal, som vi gör, medvetet eller av vana, som påverkar hur vi uppfattar verkligheten, och oss själva och vad vi skapar
Genom att vara mera medveten när vi gör våra beslut så kan vi KRAFTFULLT kalibrera hur vi mår och vilka framgångar vi kommer att uppleva i framtiden.

En vacker sårbar delning om hur vi jagar efter ‘bättre’ tider, hur vi skapar en upphöjd livskvalite, om hur vi rymmer från våra skuggor för att undvika smärta tills vi en dag är villiga att möta skuggorna för att på djupet bli läkta och bestärkta och bli lyckligare kraftfullare versionen av oss själva.

Hur kan vi koda om vår lycka och frihet så att vi kan må bättre i våra liv – bli lyckligare och friare.

– Tara Brach

Betrakta dina tankar och känslor för att befria dig från lidandet och komma i kontakt med en djupare välbefinnande.

– Alan Watts

Hur kan du vara närvarande när du är i smärta?

-Thich Nhat Hahn

En klok delning från ett av mina inspiratörer – Ta hand om din inre klimat för att öppna dörren till din inre kraftkälla och må bättre.

-Michael Singer

De flesta av oss har rotade rädslor som döljer vår sanna natur och binder oss i upprepande mönster av smärtsamma känslor och beteenden. Det här föredraget tittar på de föreställningar som begränsar oss och den frihet som är möjlig när vi undersöker dem med en vänlig närvaro.

-Tara Brach

Ett av dem kraftfullaste och mest djupgående resan av Mooji för att hämta hem dig själv och fördjupa närvaron och få mer tillgång till dina egna resurser.
Denna meditation är mer för den mera erfarna meditatören enligt min erfarenhet. Stillhet, tomhet, djup lugn, visdom, lycka är några av ingredienserna av dig själv som du får smaka på här.

-Mooji

Att vara i daglig kontakt med tacksamheten ökar vårt generella välbefinnandet.
Tacksamhet är ett av de kraftfullaste sätten att komma i kontakt med lyckan och glädjen och en frihetskänsla från lidande. En annan är att göra mer av det man är passionerad av och älskar att göra.

Här är en vacker film om tacksamhet och lycka av fotografen Louie.

-Louie S

Här kan du lära dig ett mycket rogivande, trygghetsöppnande och ett njutningsfullt sätt att beröra och vara i kontakt med någon i ett intimt sammanhang.
3-minutersspelet uppfanns av Harry Faddis och utforskades av Betty Martin, som utvecklade Wheel of Consent- en metod som hjälper oss att veta vad vi vill, hur kan vi vara tydliga med vad vi vill och hur vi kan uttrycka oss tydligt. MYCKET SEVÄRT.

-Betty Martin

Grundaren av Non Violent Communication berättar i sin långa webinar här om vassa kommunikationstekniker som är ett av de absolut mest värdefulla teknikerna och sättet att kommunicera som jag använder än idag för att skapa kontakt, närhet, intimitet och för att öppna dörren till empati och förståelse för andras svåra situationer och viktiga behov.  MYCKET SEVÄRT.

-Marshall Rosenberg

ÄNNU MER
INSPIRERANDE MATERIAL

631F2797-C2C5-4FEF-91D1-123D1CF22F30_4_5005_c

Lär dig att negligera det negativa
& stärka det positiva.

Extra2c

Njut av skönhet i din omgivning och
upplev en lyckligare livskänsla.

4C05850E-F8E4-4C83-AFB1-C762527412A0

Lär dig att motverka stress.

IMG_3386

Att våga ta beslut utifrån kärlek
istället för rädsla.

Zen Coaching

Om konsten att älska & uppskatta dig själv.

Coaching for Better Life

Här hittar du 2 övningar som kan befria
dig från onödig lidande.

Extra 1

Börja skriva och frigör dig själv från
en massa negativ bagage.

shutterstock_144595526cc

Fördjupa njutningen i din intimitet
med denna övning.

Large picture (4)

Recept som ger dig välbefinnande

B831606E-28B9-4D23-8083-6548F4755298

Hur kan du älska & värdera dig själv

312A3EE8-6E60-48E7-B1C3-3350AF3945AE

Skapa en härligare vardag med mindfulness

782A6C50-03B3-45C7-8E3B-3DA7D16FE9F5

Att relatera med barn från Hjärtat

Extra2

Lär dig hur du hanterar stress effektivt.

Räv oMGJORD

Här hittar du 10 saker du kan göra
för en bättre nattsömn.

Large picture

Lär dig sätt hur du manifesterar
dina drömmar & visioner

Extra1cc

Identifiera dina negativa tankemönster och upplev en lyckligare livskänsla.

Contact page

Börja skriva dagbok för att uppleva en lyckligare livskänsla.

extra1 with WHITE

2 övningar som stärker & fördjupar relationer

Må bättre

10 saker att ha i åtanke för att göra en stark positiv påverkan i världen

15CA69F3-4C61-4145-A677-38F7DF70CF25

Börja äta medvetet & upplev en hälsosammare & lyckligare livskänsla

1FFA20F4-AF00-40F1-81E5-2F606D85650B

Lär dig sätt hur du skyddar din energi

Relationscoaching

Hur kan du skapa medvetna relationer

968127ce-7ab1-4f36-bb5a-65a796909f6d

Vanor du kan göra mer av för att må bra

AA7932D4-E8CC-4C19-8961-65DAF5C0D937

Använd dig av mindfulness för att avstressa dig

VILL DU VETA MER?

Välkommen att maila din fråga.

logo eder coaching

VILL DU VETA MER?

Välkommen att maila din fråga.

logo eder coaching