lys-flower
lys-flower

DE 5 VIKTIGA FUNDAMENTEN I MIN COACHING

Här nedan kan du läsa om de 5 fundamenten som min coaching bygger på idag.

Dessa fundament bidrar till att du kan börja uppleva ett skönare sätt att vara dig själv och en härligare sätt att leva ditt liv. I alla områden i ditt liv!

De fem fundamenten bygger på att lära känna dig själv bättre; att börja identifiera dina dåliga vanemönster och negativa tankelåsningar, komma i kontakt med kroppens otroliga intelligens och dess känslor samt stärka din kontakt med dina unika styrkor, förmågor och talanger som väntar på att bli delade med världen.

Allt detta för att du ska börja väcka och komma i kontakt med den fria, kraftfulla, självsäkra och levnadsglada versionen av dig själv, vilket är en mycket härlig plats att leva ifrån!

Får du upp frågor kring dessa eller något om min coaching, tveka inte att maila dina frågor.

DE 5 FUNDAMENTEN
I MIN COACHING

Här nedan kan du läsa om de 5 fundamenten som min coaching bygger på idag, som bidrar till att mina klienter skapar en kraftfull livsupplevelse. På alla områden i livet och varje dag.

De fem fundamenten bygger på att lära känna dig själv bättre; identifiera dina dåliga vanor och mönster, få kontakt med kroppens otroliga intelligens, upptäcka och stärka kontakten till ditt unika arsenal av styrkor, förmågor och talanger (speciellt de sovande!), och förkroppsliga den självsäkra, kreativa och levnadsglada versionen av dig själv.

Genom vår process i de fem fundamenten så kommer du att få uppleva ett enklare och mer glädjefylld sätt att vara du och hitta till ett mer lustfyllt sätt att leva ditt liv.

Skulle det dyka upp frågor kring min coaching, så är du varmt välkommen att maila dina frågor.

Powerful Breathwork

JAG LÄR DIG ATT TA KONTROLL ÖVER DITT SINNE

Vi identifierar de destruktiva tanke,- och beteendemönstren & hittar nya som ger dig energi, kraft & glädje!

Jag stöttar dig med att identifiera de DESTRUKTIVA själv-saboterande tanke,-och beteendemönstren som tar din kraft och livsglädje idag och får dig att må dåligt och göra dåliga beslut.

Jag lär dig konsten att ta kontrollen över ditt sinne – dina tankeprocesser; få avstånd till negativa tankar och trosföreställningar och hitta till ett positivt förhållningssätt. Stärka dina positiva känslor. Jag ger dig verktyg till att hitta resurser, lösningar och möjligheter som tar dig framåt. Du får lära dig sätt att kunna fokusera på rätt saker som lyfter dig och din livskvalitet.

Stenar på hög omgjord

JAG HJÄLPER DIG ATT FÅ KONTAKT MED KROPPENS  OTROLIGA INTELLIGENS

Vi väcker och fördjupar kontakten till dina känslor & behov & vi stärker dina sinnen.

Vi går från huvudet och ned till kroppen; här fördjupar du kontakten till dig själv, till dina känslor och till dina viktiga behov. Här stärker vi dina alla sinnen varifrån du upplever ett rikare och härligare liv – du känner dig totalt levande och får kontakt med en djupare livsnjutning! Och detta ofta!
När du är lyhörd på dina känslor och behov så kommer du till en större klarhet kring vad du behöver och vad är viktigt för dig, vilket leder till mera känslor av lättsamhet, kraft och glädje. 
Du får lära dig att effektivt hantera och komma över svåra känslor samt hantera utmanande situationer mera effektivt. Här läker vi också tidigare trauman.

Jumping boy

VI FÖRDJUPAR KONTAKTEN TILL DINA SUPERKRAFTER!

Vi frigör mer av din MAGNIFIKA potential; dina inneboende styrkor, förmågor & talanger – dina Superkrafter!!

Jag guidar dig till att få mer tillgång till dina inneboende styrkor och talanger som väntar på att bli upptäckta!
Styrkor som den livfulla skaparkraften, kärleken, modet, din inre styrka och stabilitet, din Visdom, känsligheten, kraften, glädjen och självmedkänslan.
Jag stöttar dig i att förkroppsliga den mera MAGNIFIKA upplevelsen av dig själv – den resursstarka, självsäkra och den levnadsglada versionen av dig själv varifrån du mer avslappnat, modigt, kreativt och med en större GLÄDJE skapar allt det där härliga och som är viktigt för dig.

success oövervinnerlig

JAG LÄR DIG KONSTEN ATT MANIFESTERA DINA DRÖMMAR & VISIONER

Här får du lära dig konsten att manifestera de förändringar och själsviktiga framgångar!

Jag lär dig den hemliga konsten att förvandla drömmar och mål till verklighet!
Du får lära dig KRAFTFULLA manifestationsverktyg från olika välkända källor för att aktivt bygga upp energi och börja skapa de förändringarna & framgångarna som du vill uppleva i ditt liv.
Vi identifierar de hindren som står i vägen för dig ,och ännu viktigare: jag ger dig en möjlighet att övervinna dem med ett massivt självförtroende!
Här fördjupar vi också kontakten till din Intuition – vägledningen från ditt hjärta, varifrån (och bara!) du kan skapa ett glädjefyllt liv för dig själv!

Vara lycklig

KOMMA HEM – DU ÄR I KONTAKT MED DEN SJÄLVSÄKRA &
LEVNADSGLADA VERSIONEN AV DIG SJÄLV

Här är du i kontakt med den medvetna livskonstnären inom dig varifrån du skapar ett härligt liv för dig själv och bidrar med stor glädje och kraft med dina förmågor och gåvor till världen!

Här känner du dig sååå hemma. Du känner dig stark, fri, orädd, harmonisk. Du känner dig djupt tillfreds med dig själv och med tillvaron. Här upplever du djup självacceptans, självmedkänsla och en STOR entusiasm att leva ditt liv!
Här existerar inga problem (du är utom påverkan av rädslor, självkritik, skam, andras reaktioner! Wow!) …utan du bara ser möjligheter och upplever ett världshav av tillfredsställande och meningsfyllda livsupplevelser. Problemen nämligen manifesteras bara då du är utom kontakt med ditt högre Jag, ditt medvetna Jaget. När du är i kontakt med dig själv och det medvetna Jaget så är du djupt tillfreds med allt och alla. Till och med dina utmaningar!
VILL DU FÅ ETT SMAKPROV PÅ DENNA PLATS? Boka din första session med mig.

lys-flower

VILL DU VETA MER?

Boka ditt första samtal med mig – kostnadsfritt.
Vår första samtal kan komma att visa dig hur ljuvligt livet och vara dig själv kan vara,
samt ditt nästa steg framåt mot positiva förändringar.
Detta oavsett om vi inleder ett samarbete eller inte.

Jag svarar gärna också på dina frågor.

Varmt välkommen att kontakta mig.

logo eder coaching

lys-flower

VILL DU VETA MER?

Vår första samtal kan komma att visa dig hur ljuvligt livet och vara dig själv kan vara, samt ditt nästa steg framåt mot positiva förändringar. Detta oavsett om vi inleder ett samarbete eller inte.
Jag svarar gärna också på dina frågor coaching.

Varmt välkommen att kontakta mig.

logo eder coaching