lys-flower
lys-flower

DE 5 FUNDAMENTEN I MIN COACHING

Här nedan kan du läsa om de 5 fundamenten som min coaching bygger på idag, som bidrar till att mina klienter skapar en kraftfull livsupplevelse.
På alla områden i livet och varje dag.

De fem fundamenten bygger på att lära känna dig själv bättre; identifiera dina dåliga vanor och mönster, få kontakt med kroppens otroliga intelligens, väcka och stärka kontakten till ditt unika arsenal av styrkor, förmågor och talanger (speciellt de som sover idag), och förkroppsliga den självsäkra, kreativa och levnadsglada versionen av dig själv.

Genom vår process i de fem fundamenten så kommer du att få uppleva ett enklare och mer glädjefylld sätt att vara du och hitta till ett mer lustfyllt sätt att leva.

Skulle det dyka upp frågor kring min coaching, så är du varmt välkommen att maila dina frågor.

DE 5 FUNDAMENTEN
I MIN COACHING

Här nedan kan du läsa om de 5 fundamenten som min coaching bygger på idag, som bidrar till att mina klienter skapar en kraftfull livsupplevelse. På alla områden i livet och varje dag.

De fem fundamenten bygger på att lära känna dig själv bättre; identifiera dina dåliga vanor och mönster, få kontakt med kroppens otroliga intelligens, upptäcka och stärka kontakten till ditt unika arsenal av styrkor, förmågor och talanger (speciellt de sovande!), och förkroppsliga den självsäkra, kreativa och levnadsglada versionen av dig själv.

Genom vår process i de fem fundamenten så kommer du att få uppleva ett enklare och mer glädjefylld sätt att vara du och hitta till ett mer lustfyllt sätt att leva ditt liv.

Skulle det dyka upp frågor kring min coaching, så är du varmt välkommen att maila dina frågor.

Powerful Breathwork

LÄR DIG ATT BEMÄSTRA SINNET

Vi identifierar de negativa tanke,- och beteendemönstren & hittar nya som stärker dig och ger dig energi.

Jag stöttar dig till att identifiera och uppleva frihet från de negativa själv-saboterande tanke,-och beteendemönstren som tar din kraft idag & får dig att må dåligt och göra dåliga beslut.

Jag lär dig konsten att bemästra ditt sinne; få avstånd till negativa tankar/föreställningar, hitta till ett mer positivt förhållningssätt och jag ger dig tekniker som stöttar dig till att hitta resurser, lösningar & möjligheter som tar dig framåt. Du får lära dig konsten att fokusera på rätt saker varifrån du med större sannolikhet manifesterar
det du önskar att uppleva i din vardag.

Stenar på hög omgjord

FÅ KONTAKT MED KROPPENS  INTELLIGENS

Vi väcker & fördjupar kontakten till dina känslor & behov & stärker dina sinnen.

Vi går från huvudet och ned till kroppen; du fördjupar kontakten till dig själv, till dina känslor och dina viktiga behov. Du kommer att få konkreta tekniker till att stärka dina sinnen varifrån du upplever ett rikare liv – känner dig totalt levande och får kontakt med en djupare njutning.
När du är lyhörd på dina känslor & behov så kommer du till mer klarhet kring vad du behöver & vad är viktigt för dig, vilket resulterar till att du öppnar upp för mer lättsamhet, kraft, ansträgningslös flöde & lust. 
Du får lära dig att effektivt bemöta & motverka svåra känslor & mer framgångsrikt hantera utmanande situationer. Här bearbetar & läker vi dina trauman. Allt detta bidrar kraftigt till ökad välmående, som varar längre.

Jumping boy

HITTA TILL DINA SUPERKRAFTER

Vi frigör mer av din magnifika potential; dina inneboende styrkor, förmågor & talanger – dina Superkrafter!

Jag stöttar dig till att väcka och komma i kontakt med dina Superkrafter, dina inneboende styrkor & talanger som du besitter. Styrkor som den högfrekventa Skaparkraften, Kärlek, Mod, Stabilitet, Klarhet/Visdom, Känslighet, samt Glädjen och Nyfikenheten till livet.
Jag guidar dig till att (åter) upptäcka & förkroppsliga den bästa upplevelsen av dig själv, den resursstarka, själsäkra & den mest levnadsglada versionen varifrån du mer avslappnat, modigt, kreativt och med livfull entusiasm skapar och lever det liv som får dig att må bra, varje dag.

success oövervinnerlig

LÄRA DIG KONSTEN ATT MANIFESTERA

Här får du lära dig konsten att manifestera de förändringar & framgångar du önskar att uppleva.

Lär dig den hemliga konsten att förvandla drömmar och mål till verklighet genom att förstå manifestationsmekaniken.

Du får lära dig kraftfulla manifestationsverktyg från olika väl beprövade metoder för att aktivt börja skapa de förändringar & framgångar du vill uppleva i din vardag. Jag kommer att hjälpa dig att identifiera de hinder som hindrar din väg och ännu viktigare ge dig möjlighet att övervinna dem med självförtroende. Vi identifierar de resurser & möjligheter du besitter idag. Här fördjupar vi också kontakten till din intuition – din inre kompass; härifrån lever du ditt liv som i linje med ditt hjärta och skapar ett spännande och lustfyllt äventyr för dig själv, och andra. Dagligen.

Vara lycklig

KOMMA HEM; FÖRKROPPSLIGA DEN SJÄLVSÄKRA & DEN MEST LEVNADSGLADA VERSIONEN

Här är du i kontakt med den medvetna, resursstarka, kreativa & den levnadsglada livskonstnären inom dig varifrån du skapar ett härligt liv för dig själv & bidrar med dina förmågor & gåvor till världen.

Här känner du dig hemma. Du känner dig stark, fri, orädd, harmonisk & känner dig djupt tillfreds med dig själv och med tillvaron. Här upplever du djup självacceptans, självkärlek och en stor entusiasm för livet.
Här existerar inga problem (du är utom påverkan av rädslor, självkritik, skam, andras reaktioner mm) utan bara möjligheter och ett världshav av tillfredsställande och meningsfyllda upplevelser.
Problemen nämligen manifesteras bara då du är utom kontakt med den medvetna närvaron, utom den djupa kontakten med dig själv & dina Superkrafter. Från detta Hem upplever du ett problemfritt & lustfyllt liv. VILL DU FÅ ETT SMAKPROV PÅ DENNA PLATS? Boka din första session.

lys-flower

VILL DU VETA MER?

Boka ditt första samtal med mig – kostnadsfritt.
Vår första samtal kan komma att visa dig hur ljuvligt livet och vara dig själv kan vara, samt ditt nästa steg framåt mot positiva förändringar. Detta oavsett om vi inleder ett samarbete eller inte.
Jag svarar gärna också på dina frågor coaching.

Varmt välkommen att kontakta mig.

logo eder coaching

lys-flower

VILL DU VETA MER?

Vår första samtal kan komma att visa dig hur ljuvligt livet och vara dig själv kan vara, samt ditt nästa steg framåt mot positiva förändringar. Detta oavsett om vi inleder ett samarbete eller inte.
Jag svarar gärna också på dina frågor coaching.

Varmt välkommen att kontakta mig.

logo eder coaching