Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Manifestation

09/01/2021 @ 10:00 - 18:30

700Sek

Details

Date:
09/01/2021
Time:
10:00 - 18:30
Cost:
700Sek

Venue

Onsala
Norra gåsekilsvägen 6 (vitt hus m. blå knutar)
Göteborg, Onsala Sweden
Phone:
0737183850

Organizer

Andreas Eder
Phone:
+46 (0) 73 718 38 50
Email:
edercoaching@gmail.com

MANIFESTERA DINA DRÖMMAR OCH VISIONER 2021!

 

“Vill Du veta vad som är viktigt för dig i livet, och få kraftfulla verktyg och insikter om hur Du kan skapa och manifestera det Du vill ha 2021?”

 

Den primära avsikten med denna workshop är att höja din energi och sätta den i rörelse, få tydlighet på vad Du vill i livet, vad som verkligen berikar ditt liv, och väcka en brinnande motivation och beslutsamhet för att gå för det! Förstå dig på lagen om attraktionsenergi och hur den kraftfullt och helt mysteriskt skapar.

 

🌟💫🌟

 

Under denna dag vill jag dela med mig en av de största och mest kraftfullaste lärdomar och verktyg som jag fick till mig en tid sedan då jag fick lära mig hur jag kan få djupare kontakt med min inre Visdom – min Intuition, min inre vägledning. Jag skapade då min första Visionboard, som med hjälp av rolig skapande klargjorde vad som var viktigt för mig i livet, vilka visioner och drömmar jag ville förverkliga, och leva ut.
Och hur jag kan manifestera det!

Till min förvåning en stor del av dessa visioner lyckades jag manifestera, så jag vet att det fungerar!

 

VAD KOMMER VI ATT GÖRA

Vi börjar dagen med en kraftfull Kakao och Eldceremoni med intentionen att reflektera, skörda och fira 2020, synliggöra och släppa taget av det vi inte vill ha i våra liv, och sedan bjuda in vad vi vill manifestera!
Vi kommer vi att sedan skapa vår egen Visionboard och synliggöra våra djupaste längtan och drömmar, och klargöra möjligheterna hur vi kan skapa dessa 2021.

Vi kommer att utforska de 6-8 viktigaste områdena i vårt liv så som Relationer, Karriär, Hälsa, Välbefinnande, Pengar och Framgång, Intimitet med mera, och hur vi kan göra en positiv och märkbar förändring i dessa områden år 2021.

Jag kommer att dela med mig kraftfulla verktyg och annat inspirerande material för Dig att hålla dina visioner, drömmar och viktiga mål levande under 2021.
Hur Du kan bibehålla  riktning och stärka din beslutsamhet och motivation för att inte hålla dig tillbaka och ge upp, och istället fortsätta vara engagerad och gå efter dina mål och längtan.

Jag vill dela med mig ett riktigt rolig, kreativt och färgstarkt material för att Du ska kunna skapa din egen Visionsboard för 2021, och det kommer att bli en rolig, inopirerande, kreativ, och lärorik dag tillsammans.

 

🌟💫🌟

 

MANIFESTATION WORKSHOP 2.0

Det kommer  en uppföljnings-workshop för detta evenemang som kommer senare år 2021 med avsikten att ge dig klarhet och utrymme att få en upplyftande Reality-Check var Du är i ditt skapande av dina visioner och drömmar, utforska de hinder och utmaningar som står i vägen för dig, samt synliggöra möjligheterna hur du kan komma vidare med att skapa det du vill ha.

 

VILL DU VETA MER?

Vill Du veta mer, eller boka din plats är du välkommen att kontakta mig på edercoaching@gmail.com, eller på telefon 0737183850.
Eller gå in på Facebook Eder Coaching och Evenemang för mer information.

 

Hoppas att få träffa dig då!

 

Andreas Eder

Coaching for Better Life

PRAKTISK INFORMATION

DATUM & TID:
Start Lördag 9 Januari kl 10.oo
Sluttid Lördag 9 Januari kl 18.30

 

REGISTRERING:
Du registerar din plats genom att maila till edercoaching@gmail.com.

 

 

PLATS:

Onsala, Göteborg

 

PRIS:
Early Bird 500kr, gäller fram till 28 december

 

CONTACT US:
Feel free to contact Andreas if you have any questions about the event:
Email: edercoaching@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/andreasedercoaching/

After you’ve received the confirmation from me by email, you have then claimed your seat for the webinar!

Warmly Welcome!

With Presence

Andreas Eder

 

Register Here