Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mastering the Art of Manifestation

19/01/2024 - 21/01/2024

3200Sek
Coaching for Better Life

Details

Start:
19/01/2024
End:
21/01/2024
Cost:
3200Sek

Venue

Centrala Göteborg
Sweden

Organizer

Andreas Eder
Phone
+46 (0) 73 718 38 50
Email
edercoaching@gmail.com

LÄR DIG KONSTEN ATT FÅ TILLGÅNG TILL DINA ALLA FÖRMÅGOR SÅ ATT DU KAN FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR, VISIONER OCH LÄNGTAN OCH TA DIN MENTALA HÄLSA TILL NÄSTA NIVÅ!

 

Skulle du vilja få mer klarhet kring vad som får dig att skina i din själ; vad som öppnar dörren till din passionerade drivkraft, glädjen, passionen, självkänslan, magin och till en djupare kärlek inom dig?

Vill du lära dig banbrytande verktyg och strategier till att uppnå dina mål, visioner och de längtan som du har, för att trivas, må bra och lyfta kvalitén på ditt liv till nästa nivå?

Vill du lära dig kraftfulla sätt att slappna av på ett djupare plan, oavsett vad som händer runt omkring dig?

Känner du dig redo idag att ta på dig kaptensmössan över din framtid, och sluta låta omständigheterna, omvärlden eller dina känslor avgöra hur du på djupet mår och hindra dig från att skapa allt det du vill?

Alla, precis alla, besitter en kraftfull drivkraft med olika förmågor och gåvor, som väntar på att bli upptäckta och delade med världen. När dessa väl är utlösta, en kan förverkliga sina mål och drömmar. För många är dessa aningen nedsövda idag och behöver väckas till liv.
Under kursen kommer du att får lära dig hur.

Oavsett om det är starkare och mera blomstrande relationer som du vill uppleva, eller en mer tillfredsställande karriär, en skönare intimitet, ekonomisk frihet, en bättre hälsa, ökade energinivåer, starta ett företag, uppleva mera arbetsglädje eller om det är att hitta till mera entusiasm, stabilitet och en starkare kraft att leda dig själv mitt i vardagens och livets olika utmaningar, så innefattar denna kurs strategier för dig att uppnå det.

Läs gärna vidare för att veta mer.

 

– – – < > – – – < > – – – < > – – –

“Jag önskar att du ska lämna min retreat
med en större entusiasm att leva ditt liv och för ditt framtida skapande, samt att du har fått tillgång till en starkare drivkraft och en större entusiasm att leda dig själv
mitt i livets olika utmaningar.”

– – – < > – – – < > – – – < > – – –

I mer än 18 år har jag passionerat strävat efter svaren på frågorna “Vad formar mänskligt beteende?” och “Vad får oss att må bra? och vad som får oss att må dåligt?” och “Hur kan vi skapa bestående förändringar inom oss själva så att vi ska kunna leva ett liv fyllt av glädje, tillit, kärlek, passionerad drivkraft, framgång och en djupare tillfredsställelse?”

Genom intensiva studier och min brinnande nyfikenhet kring mental hälsa, såväl som min interaktion med ett tusentals människor, så har jag ackumulerat några grundläggande verktyg och strategier för att hjälpa till att låsa upp och maximera våra förmågor och färdigheter som människor och mätbart accelerera takten vi kan uppnå våra mål och drömmar.

Den här helgen kommer du att övervinna rädslor, synliggöra och släppa taget om saker som orsakar stress, ångest, handlingsförlamning och annat som hindrar från att må bra, samt håller dig tillbaka från att släppa lös de kraftfulla förmågorna som redan finns inom dig. Du kommer att bryta igenom dina olika begränsningar för att ta kontroll över ditt liv så att du kan trivas, må bra och fortsätta skapa ett skönt och uppfyllande liv oavsett vad som händer i omvärlden.

Jag kommer också att dela med mig av evidensbaserade strategier för att ta ditt välbefinnande – din mentala hälsa till nästa nivå, så att du mera konsekvent kan uppleva toppnivåer av glädje, stabilitet, energi, passion, skaparkraft, harmoni och vital motståndskraft mot utmaningar.

Jag är verkligen upprymd och privilegierad över att få denna möjlighet att dela med mig av det bästa av det jag har lärt mig och jag hoppas att du gillar det här programmet, men ännu viktigare, börjar använda det du lär dig i din vardag så att du kan lyfta kvalitén på ditt välmående och på ditt liv till nästa nivå!

 

– – – < > – – – < > – – – < > – – –

“Livet sker på så många olika sätt. Du upplever livet ibland svårt, utmanande, sårande… och ibland vackert, glädjefullt, orolig.
I alla upplevelser kan du antingen bli känslomässigt sårad, eller vis och känna dig intensivt levande. Detta är ALLT upp till dig och beroende på vad du har för inställning till upplevelserna.
De flesta av oss tar inte utmaningar och misslyckanden så bra.”

På kursen får du lära dig att slappna mitt i dina utmaningar och lära dig sätt att förhålla dig till livets alla upplevelser på ett kraftfullare och livsuppöppnande sätt.

– – – < > – – – < > – – – < > – – –

 

Genom våra lekfulla, kreativa, passionerade och upplyfta energinivåer och förhållningssätt, och genom en hängiven engagemang för att spela fullt ut, kan vi göra denna resa tillsammans till en livsförändrande händelse du aldrig kommer att glömma.
Låt oss tillsammans börja processen att ta våra liv och vårt välbefinnande till nästa nivå, nu!

Denna kurs kan bli en otrolig språngbräda för dig att skapa allt det du velat och längtat efter för att uppleva en lyckligare livskänsla, detta i livets alla områden som i dina relationer, arbetsliv eller i din intimitet.

Alla har en inneboende livskonstnär som skapar och lever utifrån glädje, passion och kärlek.
Jag vill låsa upp och släppa lös den hos var och en av er så att ni kan uppleva den lyckan och framgången som ni både längtar efter och förtjänar.

 

Så välkommen att vara med!

Vad kommer vi att göra

Vi kommer att undersöka vad är ditt/dina livssyften som klingar rätt i din själ idag.
Vilka är dina viktiga värderingar i livet, vilka viktiga val du behöver göra idag och en tid framöver för att du ska uppleva ett mera tillfredsställande liv och en lyckligare livskänsla längre fram, och förhoppningsvis resten av ditt magiska liv!
När dina beslut kommer från hjärtat (=medvetet beslutsfattande) så upplever du dig starkare, modigare, mer passionerad och känner dig mer entusiastisk på din väg. Ditt liv och det du går för känns mindre platt och livlöst och mycket mera lustfyllt, självklart och lättsamt.

Vi gör en KRAFTFULL kakao- och eldceremoni med intentionen att reflektera, skörda och fira 2023, och släppa taget om det vi inte vill ha i våra liv och sedan bjuda in vad vi önskar att uppleva kommande året.

Jag tillhandahåller övningar som stärker kontakten till din Intuition – din inre vägvisare och källan för djup visdom. Härifrån höjer du din energi och ökar skaparlusten så att du kan må så bra som möjligt längs din väg av manifestationer. I ditt hjärta finner du din svar som tar dig framåt så väl till harmoni och glädje.

Jag tillhandahåller också banbrytande strategier till att väcka till liv och maximera dina alla förmågor. Så att du inte fastnar i ältandet av problem, i oro, stress, bristande självförtroende, skam, förtvivlan, förvirring, och lyckas behålla energin, glädjen och kraften att gå efter det du brinner för.

Du börjar fokusera på rätt saker!
Lära dig konsten att fokusera på rätt saker istället för att älta i problem, negativitet och brister.

Vi kommer att skapa vår egna visionstavla (Vision Board)
Detta är en tavla som symboliserar vår djupaste längtan och drömmar idag, med syfte att stötta dig att behålla fokuset och engagemanget fortsätta framåt och minska gapet där du är idag och var du vill vara och manifestera det som du önskar.

Vi livsstädar.
Ibland behöver vi livsstäda för att må bättre. Vi behöver välja bort saker i livet för att må bättre. Början av ett nytt år är ett perfekt tillfälle att rensa ut det gamla och fylla på med nytt som ger positiv energi.

Jag kommer att ge dig fantastiska energiupphöjande och din livskraft-lösgörande övningar så att du kan få tillgång till dina förmågor och få en riktigt bra grund på dina alla dagar.

Jag kommer också att dela med mig av mycket materialunderlag som kommer att stötta dig till att öka komforten och lyfta kvalitén på ditt liv på många olika sätt.

Allmän information

DIN INVESTERING

Early bird: 3 200kr

*gäller fram till söndagen den 31 december

Därefter gäller standardpris på 4 100kr.

 

*ARBETSLÖSA, PENSIONÄRER, STUDENTER & SJUKSKRIVNA*

Jag önskar att alla ska kunna ta del av denna livsuppväckande lära!
Om du vill göra kursen men har inte ekonomin just nu, kontakta mig så finner vi en lösning som passar 🌻

 

ANMÄLAN

Du anmäler dig enkelt genom att fylla i denna Formulär: 

När jag har sett din ansökan så kommer du att få ett bekräftelsemail med betalningsuppgifter och annat du behöver veta inför kursstart.
Du har din plats efter att du har betalat in avgiften.

PLATS & TID

I centrala Göteborg. 

Starttid Fredag 19 januari kl 18.30

Sluttid Söndag 21 januari kl 16.00

 

VILL DU VETA MER?

Har du frågor om kursen, tveka inte att maila mig.
Varmt välkommen att kontakta mig på edercoaching@gmail.com.

 

Hoppas vi ses!

Varmt välkomna.

 

 

– – – < > – – – < > – – – < > – – –

“Den som hoppar på denna event kommer ens liv inte kännas
detsamma igen efter bara några månader!”

– Anna

 

– – – < > – – – < > – – – < > – – –

 

OM KURSHÅLLAREN

Jag heter Andreas.
Under de senaste 18 åren har jag med stor nyfikenhet och passion studerat metoder som Mindfulness, Positiv psykologi, Tantra, Shamanism, Konsten att manifestera, Medvetet Relaterande, olika kommunikationstekniker, mänskligt liv och olika typer av meditations,- och coaching tekniker och integrerat dessa i både mitt liv och i min verksamhet.
Jag passionerat strävat efter svaren på frågorna “Vad formar mänskligt beteende?” och “Vad får oss att må bra? Och dåligt?” och “Hur kan vi skapa bestående positiva förändringar inom oss själva så att vi ska kunna leva ett liv fyllt av glädje, kärlek, passionerad drivkraft, sinnesfrid och en djupare tillfredsställelse?”
Nu vill jag dela med mig av mina upptäckter med andra så att de kan komma hem till sig själva och börja navigera mera framgångsrikt i sin vardag med mindre stresspåslag och jobbiga känslor av oro, skam, förtvivlan och ångest, trivas och må bra.
Jag känner mig idag fullt engagerad i mitt uppdrag att vägleda andra till att uppleva den mest magnifika upplevelsen av sig själva och livet, och lära de konsten att må bra och skapa allt det de vill mitt i vardagens och livets olika utmaningar.
Jag önskar på djupet av min själ att alla ska få uppleva ett härligt liv fyllt med sådant som de innerst vill ha så att de kan uppleva en mera bestående skön och lycklig livskänsla.