Loading Events

« All Events

Mastering the Art of Manifestation

19/01/2024 - 21/01/2024

3200Sek
Coaching for Better Life

Details

Start:
19/01/2024
End:
21/01/2024
Cost:
3200Sek

Venue

Centrala Göteborg
Sweden

Organizer

Andreas Eder
Phone:
+46 (0) 73 718 38 50
Email:
edercoaching@gmail.com

LÄR DIG KONSTEN ATT FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR, VISIONER & LÄNGTAN OCH TA DIN MENTALA VÄLBEFINNANDE TILL NÄSTA NIVÅ!

 

Skulle du vilja få mer klarhet kring vad som får dig att skina i din själ- vad som får dig att komma i kontakt med mera glädje, passion, kärlek och känsla av mening i ditt liv?

Vill du lära dig banbrytande verktyg och strategier till att uppnå de målen, visionerna och längtan som du önskar att uppleva 2024, och kanske resten av ditt liv, för att höja kvaliten på ditt liv och din mentala hälsa till nästa nivå?

Oavsett om det innebär starkare och mer blomstrande relationer, en mer tillfredsställande karriär, få ekonomisk frihet, uppleva en bättre hälsa och ökade energinivåer, uppleva upphöjd arbetsglädje, eller om det är att hitta till mera glädje, avslappning och kraft mitt i vardagens utmaningar, så innefattar denna kurs verktygen för dig att uppnå det.

Känner du dig redo idag att ta på dig kaptensmössan över din framtid, och sluta låta omständigheterna och omvärden och ditt svajiga känslomässiga inre turbulens avgöra hur du på djupet mår?

Om du känner ett tydligt Ja i dessa frågor, då kan denna helgkurs vara någonting för dig.

Läs gärna vidare.

 

– – – < > – – – < > – – – < > – – –

“Jag önskar att du ska lämna min retreat
med en större entusiasm för livet och för all ditt framtida skapande, samt att du har fått mer tillgång till en större glädje och kraft att leda dig själv
mitt i livets utmaningar.”

– – – < > – – – < > – – – < > – – –

I mer än 18 år har jag passionerat strävat efter svaren på frågorna “Vad formar mänskligt beteende?” och “Vad får oss att må bra?” och “Hur kan vi skapa bestående positiva förändringar inom oss själva för att vi ska kunna leva ett liv fyllt av mycket glädje, kärlek, passion, kraft och känsla av harmoni?” 

Genom egna intensiva studier och brinnande nyfikenhet kring mental hälsa, såväl som min interaktion med ett tusentals människor, så har jag ackumulerat några grundläggande verktyg och strategier för att hjälpa till att väcka till liv och maximera våra förmågor och färdigheter som människor och mätbart accelerera den takt som vi kan uppnå våra mål.

Den här helgen kommer du att övervinna dina alla rädslor, stress, ångest och annat som håller dig tillbaka från att låsa upp och släppa lös de kraftfulla förmågorna och färdigheterna som redan finns inom dig. Du kommer att bryta igenom dina begränsningar och ta kontroll över ditt liv så att du kan trivas, må bra och fortsätta skapa en skön och uppfyllande livsstil oavsett vad som händer i omvärlden. 

Jag kommer också att dela med mig av banbrytande strategier och verktyg för att ta din mental hälsa till nästa nivå så att du mera konsekvent kan börja uppleva toppnivåer av glädje, energi, passion, skaparkraft, harmoni och vital kraft inom dig. 

Jag är verkligen upprymd och privilegierad över att få denna möjlighet att dela med mig av det bästa av det jag har lärt mig, och jag hoppas att du gillar det här programmet, men ännu viktigare, börjar använda det i din vardag! 

“Livet producerar extraordinära belöningar för dem som ger och lever på extraordinära sätt.”

Genom våra lekfulla, kreativa, passionerade och upplyfta energinivåer och förhållningssätt, och genom en hängiven engagemang för att spela fullt ut, kan vi göra denna resa tillsammans till en livsförändrande händelse du aldrig kommer att glömma.

Låt oss tillsammans börja processen att ta våra liv  och vårt välbefinnande till nästa nivå, nu!

 

– – – < > – – – < > – – – < > – – –

 

Vad kommer vi att göra

Vi kommer att undersöka vad är ditt/dina livssyften just nu.
Vilka är dina viktiga värderingar i livet, vilka viktiga val du behöver göra idag och en tid framöver för att du ska uppleva ett mera tillfredsställande liv och en lyckligare livskänsla längre fram, och förhoppningsvis resten av ditt magiska liv!
När dina beslut kommer från hjärtat (=medvetet beslutsfattande) så upplever du dig starkare, modigare, mer passionerad och känner dig mer entusiastisk på din väg. Ditt liv och det du går för känns mindre platt och livlöst och mycket mera lustfyllt, självklart och lättsamt.

Vi gör en KRAFTFULL kakao- och eldceremoni med intentionen att reflektera, skörda och fira 2023, och släppa taget om det vi inte vill ha i våra liv och sedan bjuda in vad vi önskar att uppleva kommande året.

Jag tillhandahåller övningar som stärker kontakten till din Intuition – din inre vägvisare och källan för djup visdom. Härifrån höjer du din energi och ökar skaparlusten så att du kan må så bra som möjligt längs din väg av manifestationer. I ditt hjärta finner du din svar som tar dig framåt så väl till harmoni och glädje.

Jag tillhandahåller också banbrytande strategier till att väcka till liv och maximera dina alla förmågor. Så att du inte fastnar i ältandet av problem, i oro, stress, bristande självförtroende, skam, förtvivlan, förvirring, och lyckas behålla energin, glädjen och kraften att gå efter det du brinner för.

Du börjar fokusera på rätt saker!
Lära dig konsten att fokusera på rätt saker istället för att älta i problem, negativitet och brister.

Vi kommer att skapa vår egna visionstavla (Vision Board) – en tavla som symboliserar vår djupaste längtan och drömmar idag, med syfte att stötta dig att behålla fokuset och fortsätta framåt och manifestera det som är viktigt för dig.
Vi kommer att utforska de 8 viktigaste områden i våra liv och hur vi kan göra märkbara positiva förändringar i dessa områden år 2024 för att du ska uppleva mycket glädje, kärlek och förhöjd känsla av meningsfullhet.

Vi livsstädar!
Ibland behöver vi livsstäda för att må bättre. Vi behöver välja bort saker i livet för att må bättre. Början av ett nytt år är ett perfekt tillfälle att rensa ut det gamla och fylla på med nytt som ger positiv energi.

Jag kommer att ge dig fantastiska energiupphöjande och din livskraft-uppöppnande morgon,-dagövningar så att du kan få en riktigt bra grund på din dag!

Jag kommer också att dela med mig av mer inspirerande material som kan stötta dig till att öka komforten och kvaliten på ditt liv.

 

– – – < > – – – < > – – – < > – – –

– – – < > – – – < > – – – < > – – –

 

ALLMÄN INFORMATION

DIN INVESTERING

Early bird: 3 200kr

*gäller fram till söndagen den 31 december

Därefter gäller standardpris på 4 100kr.

 

*ARBETSLÖSA, PENSIONÄRER, STUDENTER & SJUKSKRIVNA*

Jag önskar att alla ska kunna ta del av denna livsuppväckande lära!
Om du vill göra kursen men har inte ekonomin just nu, kontakta mig så finner vi en lösning som passar 🌻

 

ANMÄLAN

Du anmäler dig enkelt genom att fylla i denna Formulär: 

När jag har sett din ansökan så kommer du att få ett bekräftelsemail med betalningsuppgifter och annat du behöver veta inför kursstart.
Du har din plats efter att du har betalat in avgiften.

PLATS & TID

I centrala Göteborg. 

Starttid Fredag 19 januari kl 18.30

Sluttid Söndag 21 januari kl 16.00

 

VILL DU VETA MER?

Har du frågor om kursen, tveka inte att maila mig.
Varmt välkommen att kontakta mig på edercoaching@gmail.com.

 

Hoppas vi ses!

Varmt välkomna.

 

 

– – – < > – – – < > – – – < > – – –

“Den som hoppar på denna event kommer ens liv inte kännas
detsamma igen efter bara några månader!”

– Anna

 

– – – < > – – – < > – – – < > – – –

 

OM KURSHÅLLAREN

Jag heter Andreas.
Under de senaste 18 åren har jag flitigt studerat Mindfulness, Positiv psykologi, Tantra, Shamanism, Konsten att förverkliga mål & drömmar, Medvetet Relaterande, olika kommunikationstekniker, mänskligt liv och olika typer av meditations,- och coaching tekniker och integrerat dessa i både mitt liv och i min verksamhet – Eder Coaching.
Länge mådde jag dåligt pga bagage från det förflutna och idag känner jag mig mera levnadsglad och självsäker tack vare mitt dedikerade arbete med mig själv och pga all den inspiration jag fått till mig från andra som gått framgångsrikt vägen i personlig utveckling själva.
Nu vill jag dela med mig av mina upptäckter med andra så att de kan komma hem till sig själva och börja navigera mera framgångsrikt i sin vardag med mindre stresspåslag och jobbiga känslor av oro, skam, förtvivlan och ångest, trivas och må bra.
Jag är idag fullt engagerad i mitt uppdrag att vägleda andra till att uppleva den mest magnifika upplevelsen av sig själva och livet, och lära de konsten att må bra mitt i vardagens och livets utmaningar.
Jag önskar på djupet av min själ att alla ska få uppleva ett härligt liv fyllt med sådant som de innerst vill ha så att de kan uppleva en skön och lycklig livskänsla 🙏

“Är Du redo att stärka och läka dina relationer?”

“Vill Du lyfta dig själv till den mest magnifika upplevelsen av dig själv och livet?”

Coaching for Better Life

PRAKTISK INFORMATION

 

PLAST & TID
Start på Söndag den 21/2 2021 kl 17.00.

Slut på Söndag den 7/3 2021 kl 12.00.

Detta görs online på Zoom.

Du ska ha tillgång till en dator, touchpad eller Smartphone, och ha Zoom-programmet nedladdat för att kunna vara med.
Inloggningsuppgiterna till Föreläsningen får du efter din anmälan.

Här laddar du ned Zoom Client Meeting:
https://zoom.us/download

 

PRIS
Din investering är 100kr.

 

REGISTRERING
Du registrerar dig genom att fylla denna Google-formulär: https://forms.gle/uXSKBkJaWVJdiiCy9
Därefter får du en bekräftelse mail med inloggningsuppgifter och information till kursen.

Varmt Välkomna!

Med Närvaro

Andreas
– Eder Coaching

 

KONTAKTA OSS:
Du kan kontakta mig med frågor om eventet.
Mail: edercoaching@gmail.com
Telefon: +4673 718 38 50
Facebook: https://www.facebook.com/andreasedercoaching/

 

Registrera Här