Jag arbetar i nuläget med Zen Coaching

 

Zen Coaching till liv av glädje och mening

 

Utforska ditt inre för att upptäcka dina egna resurser och gåvor, din fulla potential att skapa det liv du vill leva – manifestera viktiga mål, drömmar och visioner – släpp taget om rädslor, skam, begränsande mönster, vanor och andra hinder som stoppar dig från att leva ditt liv fullt ut idag – våga vara sann, fri och levande genom att stärka din självkänsla – börja lev ditt liv i din inre frihet – berika ditt liv genom att kultivera närvaro och balans i ditt liv – skapa autentiska, berikande och meningsfulla relationer.

 

 

“Vill Du frigöra dig från det som stoppar dig att leva ditt liv fullt ut?”

 

Zen Coaching jag erbjuder är en typ av samtalsterapi, med djupt respektfullt lyssnande, kraftfulla frågor, reflektioner och inspirerande utmaningar – med fokus på att lära dig att bemöta verkligheten, hur den än är, och överkomma hindren i ditt liv.
Coachingen stödjer dig att komma i kontakt med och förstå dig själv bättre, utveckla nya livsbejakande och hållbara sätt att relatera till dig själv, till andra, och livet.
Upptäcka dina egna förmågor och gåvor – din fullaste potential.

Coachingen stödjer dig att synliggöra vad som är viktigast för dig, och släppa taget om begränsningar, tankemönster och andra blockeringar som hindrar dig
från att leva det liv du vill leva idag.

 

“Är du redo för en förändring i ditt liv?”

Boka Din första session redan idag med 50% prova på-rabatt. Samt 20% rabatt på sessions-paket. Ange ’Annons’ vid bokning. Gäller fram till April 2020.